Bivša fudbalerka PSG-a proslavila eliminaciju Parižana: "Božja pravda"

Obrisala objavu, ali bilo je kasno

Bivša fudbalerka PSG-a proslavila eliminaciju Parižana: "Božja pravda"

Edmir Škorić

Kheira Hamraoui, bivša fudbalerka PSG-a, 'proslavila' je ovog utorka eliminaciju francuske ekipe iz Lige prvaka.

PSG je sinoć izgubio na Parku prinčeva od Borussije Dortmund s 1:0, a jedini gol na meču postigao je Mats Hummels u 50. minuti. Borussia je na kraju sa 2:0 izbacila PSG i igrat će finale Lige prvaka 1. juna na Wembleyju protiv Reala ili Bayerna (2:2 prva utakmica u Minhenu).

U Parizu tuguju zbog eliminacije, bili su uvjereni da idu do finala, a porazu PSG-a obradovala se čak i bivša igračica Kheira Hamraoui.

“Božja pravda”, napisala je Kheira koja je u međuvremenu odlučila obrisati objavu koja je već postala viralna.

Oglasi

Podsjetimo, vrijeme Kheire u PSG-u nije joj ostavilo lijepa sjećanja. Godine 2021. igračicu je pretukla grupa muškaraca nakon večere s ekipom, zadobivši povrede zbog kojih je pauzirala šest mjeseci.

Godine 2022. Kheira Hamraoui ponovo je bila uključena u kontroverzu nakon neslaganja s nekoliko saigračica tokom treninga, nakon što je odstranjena iz tima.

"Zatvaram najbolniju stranicu svoje karijere. Unatoč dvije godine paklene oluje u klubu koji me marginalizirao, napustio i činio sve da odem, uspjela sam se nositi s tim pritiskom na dnevnoj bazi", rekla je nakon odlaska iz Pariza.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

34-godišnja veznjakinja igra trenutno za Americu u Meksiku, a prije PSG-a je bila u Barceloni, Lyonu i St. Etienneu.

Top Komentari

BAJSJECAR1977
A xxx slike?
1 0
Kakanj
Pravda stigne
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi