Pariz na nogama zbog riječi novinara upućenih Kylianu Mbappeu nakon eliminacije iz Lige prvaka!
FOTO: EPA

Neće se one dopasti budućem igraču Real Madrida

Pariz na nogama zbog riječi novinara upućenih Kylianu Mbappeu nakon eliminacije iz Lige prvaka!

Esmer Oštraković

Fudbaleri PSG-a nisu uspjeli izboriti prolaz u finale Lige prvaka u dvomeču protiv Borussije Dortmund.

Nakon što su u prvoj utakmici poraženi na gostovanju u Njemačkoj, očeivalo se da će stvari biti drugačije u revanšu koji je večeras odigran u Parizu.

Ipak, to nije bio slučaj. Borussia Dortmund ostvarila je pobjedu i u ovoj utakmici, te je tako sa ukupnih 2:0 prošla u finale Lige prvaka gdje će igrati protiv boljeg iz utakmice Real Madrida i Bayerna.

Mnogo se na ovoj utakmici očekivalo od Mbappea koji je ponovo, baš kao i u Dortmundu, odigrao lošu utakmicu, te nije bio prava prijetnja po gol koji je čuvao Kobel.

Žestoko je nakon utakmice bilo i diljem Francuske, a novinar Daniel Riolo više nije mogao da trpi ono što gleda.

Oglasi

Svima je jasno da Mbappe na kraju sezone odlazi iz PSG-a, te da će skoro pa sigurno svoju karijeru nastaviti u Real Madridu.

Upravo to je jedan od razloga zašto Riolu nije jasno zbog čega se još uvijek Mbappe "trpi".

"Mbappe? U vrhu napada? Nikada. Mora igrati ili na lijevom krilu ili biti na klupi.

Ramos je morao igrati u vrhu napada i u utakmici u Dortmundu, a i večeras i nije trebao biti zamijenjen", jasan je Riolo.

Sigurno je da se njegove riječi neće svidjeti Mbappeu jer Francuz smatrada može podjednako dobro igrati i u vrhu napada, kao i na lijevom krilu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sa druge strane pitanje je šta će na sve ovo reći navijači PSG-a koji su ponovo razočarani zbog eliminacije svoje ekipe iz Lige prvaka.

Borussija je i večeras slavila sa 1:0 protiv PSG-a, te su na taj način izborili prolaz u finale Lige prvaka. Imali su igrači PSG-a veliki broj prilika da okrenu rezultat, ali lopta nije htjela u gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi