Scene od kojih se lomi srce navijačima Reala: Dok su svi slavili, Toni Kroos najavio (ne)zamislivo!

Da li se Nijemac oprašta na kraju sezone

Scene od kojih se lomi srce navijačima Reala: Dok su svi slavili, Toni Kroos najavio (ne)zamislivo!

Admin Čaušević

Snimci i fotografije Tonija Kroosa, na kraju utakmice, tjera navijače Real Madrida u brigu. Usred glasina o odlasku u penziju, a da još nikome nije potvrdio odluku o svojoj budućnosti, Nijemac nije otišao u svlačionicu na kraju slavlja s ostalim saigračima. 

Nakon što je Real eliminisao Bayern i izborio novo finale Lige prvaka Kroos je ostao na terenu zajeno sa porodicom. Prvo je bio na klupi, zatim na terenu gdje su mu se pridružili njegova žena i djeca.

"Sama scena Kroosov gestualni jezik, sve je zvučalo kao oproštaj, iako se za sada može govoriti samo o nagađanjima", piše ugledna Marca.

Kroos još uvijek nije razjasnio svoju budućnosti. Klupski vrh i svlačionica ga nagovaraju da ostane u klubu barem još jednu sezonu, ali Nijemac šuti, što potiče glasine o njegovom povlačenju.

"Želim otići na vrhuncu", uvijek je govorio Kroos, a šta više može tražiti od osvojene La Lige, izborenog sedmog finala Lige prvaka u karijeri te Evropsko prvenstvo kao domaćin.

Oglasi

Igre koje Kroos trenutno pruža su vrhunske, ali to nije ono što ga previše zamara pošto je već ranije odlučio da odluku o penzionisanju donese na temelju drugih faktora.

Upravo iz tog razloga neće biti iznenađenje ukoliko zaista odluči da okači kopačke o klin u jednoj od najuspješnijih sezona u karijeri i to sa 34 godine na plećima.

Kada je ušao u svlačionicu kako bi slavio uspjeh sa saigračima Kroos je bio posebno emotivan što u prošlosti baš i nije bio slučaj. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sve to upućuje da bi sjajni Nijemac zaista kroz nekoliko sedmica moga okačiti kopačke o klin što zvuči nerealno, barem iz perspektive navijača Reala.

Florentino Perez je doveo Kroosa iz Bayerna 2014. godine za 25 miliona eura. Vrijeme je pokazalo da je to možda i najbolji poslovni potez najuspješnijeg predsjednika Reala u historiji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi