25

Komentari (25)

PRESEDAN
Rožman napušta klub na kraju sezone,to znaju i igrači,zato se i ponašaju tako.
Hanibal
Treba vratiti Varesanovica za trenera i igrace s posudbe (Guliasvili, Serbecic, Trako i Mulalic). Zatim treba se konacno rastati od navijaca koji nabijaju samo kazne klubu s pirotehnikom. Ova Zvijezda jeste zadnja, ali nije nju niko tako lahko pobijedio. Malo su ih i sudije ostetile u nekim utakmicama. Sve u svemu ima tu 2-3 dobra igraca koji bi mogli igrati i u Sarajevu.
user1675926959
Da ste Dudića ovoliko trpili ko ovu ublehu danas bi ovjerili titulu i slavili ispred vječne vatre ovako će ovaj smučar još koji mjesec prodavati maglu
pjanke.sa
Ne sekiraj se ti za nas siromah
Brazuka
Sramota da to klub dozvoli svaka tebi cast i treba da ih sklones. A mi. **** nas narod da nije došao neki junior sad bi ga vjesali a ova dvojica što svaku drugu noc osvanu u lukavici oni su dobri
KB9
"Znate vjerovatno šta se desilo ove sedmice. Nisu došli na trening. Dobri su momci, ali ne ide to tako u velikom klubu. A KO TI JE REKAO DA JE SARAJEVO VELIKI KLUB??? Ulozili ste milione i opet ste 4,nesto slicno Arsenalu ??
HUNTER_79
Crknut ćeš od muke, popij nešto smiri se. Lexilium, apaurin, bosaurin????
user1676717906
Dobro su skontali, dje su
HUNTER_79
Psssst vicina pastorčad.
HUNTER_79
Shaba
Onaj Penaranda premazan svim bojama. On bi prevario i raju iz Svrakina. Kad je izgubio mjesto u ekipi presto trenirat. "Iskvarice nam i ovog malog Renana XD". Ne treba mu dat da se druzi s njim. Salu na stranu, nisam ni ja previse ocaran Rozmanom, al red se treba uspostavit. Svasta se izdesavalo u ovoj sezoni, ne treba nam jos neozbiljnost u ekipi.
malibega
Korak ka napretku je upravo ovo, da si ronaldo moraš trenirat, trudit se. Sigurno ne igramo najbolju fudbal ali Rožman je prvi čovjek sa sistemom u klubu i mi bi da ga tjeramo. E jok, u inat ostani i posloži nas... U glavama najviše!
pjanke.sa
A ne oni dozivaju Husrefa jer im Husref uspostavi red. Debili.
Ajax11
Koliko nam je ovaj Slovenac magle prodao, malo koji trener je uspjeo
Starigrad01
Ma nisam mislio na suspenzije.Mislim na cijelo prvenstvo kako je vodio ekipu.Tanak je on trener.Ćorić se nadam se biti bolji.pozz
pjanke.sa
Meni Coric smrdi na tankog trenera. Nije isto. Vidjeli smo sa Fedjom. A da je 4. mjesto tanko za Rozmanom, naravno da je tanko. Moraju Ibricic i Rozman da svare ovu ligu, da vide da se ovdje lopte igra jedno 70 posto, 30 posto su finte i dogovori. Nazalost.
Starigrad01
Slaviću onaj dan kad ti ugledamo leđa.
opetprvak46
Treba se sve pustat mahalski jel hah
pjanke.sa
Ne seri starigrad. Sta treba da ih pusta da ne dolaze na treninge? I da igraju? Isto je bilo i sa Baltom. Podrska za Rozmana!
user1676648256
Vidi mu face sto mu drago jadan i on se iznenesio
user1676648256
Ko ih je doveo jel Dudic nabijem vas
user1676648256
Doveo ih ovaj klovn ali Jbga treba ih istrpit bolje oni da idu ja heroj ostajem
user1676648256
Prodaje priču on ne može u Sarajvo ništa Napravit nema on kvalitet ni znanje
user1676648256
On je level zvijezda Bjeljina Romanija Tosk podsjeća na Nalica priču ima djela nista
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.