4

Komentari (4)

Brazuka
Barbarez već pao, tužno i zalosno
user1676220539
Ja mislim da je razumno sto je napravio kompromis jer to je i onako pozicija pomocnog trenera golmana. Ali sam misljenja od pocetka da ce Sergej biti dobar onoliko koliko bude jak strucni stab.. Ovo sto vidim je bas bas nesto sto nisam ocekivao,svega tu ima osim znanja i iskustva… Jedini koji je bar i malo je Radio je Hrgovic .. Uz ovaj strucni stab,uzimajuci u obzir utakmice ove godine( 8 brutalno teskoh protivnika),mislim da ce nas u 2025 godini voditi drugi Selektor..
user1656135209
Mama ti davno pala, bil hajr.
zajid08
Krenulo je znaci petljanje od strane Vice. Predobro bi bilo da je istinito, da Barbarez ima odrijesene ruke i da moze birati bez nacionalnog kljuca.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.