Real Madrid na mučki način ismijao Manchester City i izbor France Footballa!

Obrisali su Tweet, ali kasno

Real Madrid na mučki način ismijao Manchester City i izbor France Footballa!

Eldar Ganibegović

U Parizu je sinoć održana svečana ceremonija dodjele Zlatne lopte.

Očekivano, ova prestižna nagrada otišla je u ruke napadača Real Madrida, Karima Benzeme. Kraljevi su imali još tri igrača u top 10 pored njega, a to su Thibaut Courtois, Luka Modrić i Vinicius Junior.

Podijeljene su još brojne nagrade. Gavi je dobio "Copa" nagradu za najboljeg mladog igrača, zatim je Maneu uručena Socrates nagrada, trofej Gerd Muller otišao je u ruke Lewandowskog, nagrada Lav Yashin pripala je Courtoisu, a Alexia Putellas osvojila je Zlatnu loptu u ženskoj konkurenciji.

Jedna od nagrada dodjeljivala se i za najbolji klub prethodne sezone, a na iznenađenje mnogih, nagradu je dobio Manchester City.

Real Madrid, koji je osvojio špansku ligu i superkup, te Ligu prvaka, bio je tek treći. Prednost ispred njih na drugom mjestu imao je Liverpool s trofejima engleskih FA i Liga kupa.

To se očigledno nije svidjelo administratorima Twitter profila Real Madrida, pa su odlučili na mučki način da ismijavaju ovaj izbor.

Naime, objavili su fotografiju igrača Real Madrida na kojoj se slavi pobjeda protiv Manchester Cityja od 3:1 koja je Kraljevima donijela finale Lige prvaka.

Tweet je obrisan, ali na internetu teško da šta može proći neprimijećeno. Snimak zaslona je odmah neko napravio i možete vidjeti šta su objavili.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Opis nije dostupan.

Inače, u Real Madrid otišla je još jedna nagrada. Thibaut Courtois izabran je za najboljeg golmana sezone i dobio je nagradu Lav Yashin. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Gowna bili gowna ostali.Mali klub sa jakom pozadinom.Državni projekt,franko,kralj,sudije...bljak i pljuc na taj fašistički poluklub
0 4
doledolovski
Pa realno ni Karim ni Kurtoa nebi dobili nagrade da im je neko priblizno bio blizu,ovako nisu im ova dvojica ostavili nikakve opcije osim da oni pobkede,sve zbog Pereza i Superlige,zbog toga je City osvojio ovu nagradu,a i Liverpool cak ispred,cak se i Laporta nasmija
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi