Topnici bijesni, čak je i Carragher stao na njihovu stranu - A, sve zbog Joška Gvardiola

Dosuđen penal koji je razbijesnio sve u Arsenalu

Topnici bijesni, čak je i Carragher stao na njihovu stranu - A, sve zbog Joška Gvardiola

Esmer Oštraković

Navijači Arsenala bijesni su zbog penala koji je jučer dosuđen za Manchester City protiv Wolverhamptona, a sa njima se slaže i Jamier Carragher.

Naime, Manchester Cityju je u 10. minuti dosuđen penal nakon što je Joško Gvardiol šutirao, a u bloku je bio Rayan Ait-Nouri.

Čini se da je postojao mali kontakt, ali iz VAR sobe su tvrdili da je sve to itekako dovoljno za jedanaesterac.

Navijači Arsenala nisu se tako lako pomirili sa tom odlukom jer se njihov klub bori za prvo mjesto u Premiershipu upravo sa Mancheste Cityjem.

Oglasi

"Kako? Kako je ovo penal", komentar je jednog navijača Arsenala nakon dosuđenog penala.

"Šta je koji ku**c čovjek sada svirao. Užasna odluka", napisao je drugi navijač Arsenala.

[related]https://www.sportbible.com/football/football-news/man-city/man-city-penalty-var-arsenal-premier-league-carragher-980753-20240504[/related]

"I opet taj VAR. Kako je to penal. A, to je penal samo za Manchester City. Smiješno", dodao je još jedan od navijača tima iz Londona.

Sa njima se složio i Jamie Carragher.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Morali su igrači Mancester Cityja da kažu sudiji da je to penal, jer on ga ne bi sudio.

Gvardiol je samo šutirao, to nije penal. Ovo je previše. Ait Nouri ne vidi Gvardiola. Ovo je više sudar njih dvojice. Mislim da je Phil Foden bio ključan kod sudije i zato je svirao penal. Ali, mislim da ovo nije bio penal", rekao je Carragher.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
Bune se protiv jednog penala koji nije ni vazan a cist gol nije priznat njihovim protivnicima kad se utakmica mogla promijeniti.
0 0
enko
A onaj kontakt nad vehabovicem protiv zrinjskog
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi