Borac će u revanšu 'ganjati' gol zaostatka

Grahovac: Ako nisu pune tribine za finale Kupa, kada će biti?

4

Komentari (4)

hzsg
Stvrano Grahovac red je da se stadion malo više ispuni. U pocasnoj loži, obavezno pozvati političku svitu na čelu sa Miloradom, djeliove pravde Mateo Musu, Mirzu Kazlagića, Gigovića, Njegomirovića itd, gospodu iz NSBiH gospodina Pilava, Džemidžića, Durića koji zaista imaju nemjerljiv doprinos napredku tvog kluba, AKO NIŠTA ONDA U REZULTATSKOM SMISLU. Što se više tih gostiju odazove na poziv STADION ĆE BITI PUNIJI.
pjanke.sa
Dok god kradete i uz pomoc sudija dobivate tekme, nece nikad biti pune. To znaju sva normalna raja u Banja Luci. A ima ih vise nego sto mislite. Malo su poklekli pod fasistickim vodjom ali sad ce to sve doci na svoje. Izdrzite jos malo, necete jos dugo.
user1714332979
Nek' si im se nagovorio
pjanke.sa
Mora neko kad im vi, da biste ostali u ligi, lizete sup ak.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.