Grahovac: Ako nisu pune tribine za finale Kupa, kada će biti?

Borac će u revanšu 'ganjati' gol zaostatka

Grahovac: Ako nisu pune tribine za finale Kupa, kada će biti?

Samir Mlaćo

Jedan meč odlučio je jučer pobjednika u duelu Zrinjskog i Borca u prvom meču finala Kupa naše zemlje.

Bilo je 1:0 za domaće, pa gosti tako imaju aktivan rezultat za revanš, gdje će se za dvije sedmice podići trofej Kupa.

Kapiten Borca Srđan Grahovca jasno ističe da očekuje ispunjen stadion.

Sve to govori da su u Borcu itekako nezadovoljni posjetom, iako su lideri na tabeli i suvereno gaze ka tituli prvaka.

"Imamo aktivan rezultat. Zrinjski je bio bolji u prvom poluvremenu, ali u drugom smo pokazali reakciju. Prvo poluvrijeme je završeno i sada ih dočekujemo u Banja Luci kako bismo preokrenuli rezultat", rekao je Grahovac te dodao.

Nadam se da je stadion pun. Zaslužili smo to s dosadašnjim rezultatima, a ako tribine nisu pune za finale Kupa onda ne znam kada će to biti", dodao je Grahovac, prenosi službena stranica Borca.

Oglasi

Svoje viđenje je jučer nakon meča dao i Vinko Marinović.

"Čestitam Zrinjskom. Mislim da smo prvo poluvrijeme bili slabi, nismo napravili ništa, a Zrinjski je bio bolji. U drugom poluvremenu smo bili konkurentiji, imali i šanse za izjednačenje, ali nismo došli do gola.

Ostaje 1:0, otvorena utakmica nas očekuje u revanšu. Ima revanš, mi ćemo igrati drugačije i nadam se dobiti igrače koji danas nisu mogli nastupiti, a bilo ih je dosta.

Što se tiče prvenstva, idemo Tuzli City, nema puno vremena... Svaka utakmica je jako bitna, pogotovo ta sa Tuzlom City, idemo da slavimo i da se približimo našem cilju".

Borac svoj prvenstveni meč u Wwin ligi igra u ponedjeljak na Tušnju od 17 sati.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Tuzlaci su u teškoj situaciji u borbi za opstanak i zaista im treba pravo čudo da se spase.

Borac ima pet bodova prednosti nad HŠK Zrinjski.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Stvrano Grahovac red je da se stadion malo više ispuni. U pocasnoj loži, obavezno pozvati političku svitu na čelu sa Miloradom, djeliove pravde Mateo Musu, Mirzu Kazlagića, Gigovića, Njegomirovića itd, gospodu iz NSBiH gospodina Pilava, Džemidžića, Durića koji zaista imaju nemjerljiv doprinos napredku tvog kluba, AKO NIŠTA ONDA U REZULTATSKOM SMISLU. Što se više tih gostiju odazove na poziv STADION ĆE BITI PUNIJI.
1 0
pjanke.sa
Dok god kradete i uz pomoc sudija dobivate tekme, nece nikad biti pune. To znaju sva normalna raja u Banja Luci. A ima ih vise nego sto mislite. Malo su poklekli pod fasistickim vodjom ali sad ce to sve doci na svoje. Izdrzite jos malo, necete jos dugo.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi