Nezadovoljni selektor Rumunije poručio: Bit će vatreno

Edi Iordanescu

Nezadovoljni selektor Rumunije poručio: Bit će vatreno

Eldar Ganibegović

Naredna reprezentativna stanka zakazana je za juni mjesec. 

Tada će se igrati utakmice Lige nacija, a naša reprezentacija odigrat će četiri meča u B diviziji.

Protivnici u Ligi nacija su nam Finska, Crna Gora i Rumunija, a upravo s Rumunima ćemo igrati drugu utakmicu, a prvu domaću, sedmog juna na Bilinom polju.

Stanje u reprezentaciji Rumunije nije baš najbolje, a selektor Edi Iordanescu nezadovoljan je što se u posljednje vrijeme piše kako njegovi fudbaleri nemaju dovoljno kvaliteta.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Vidim to s optimizmom, ali i s realizmom. Ono što je manje sretno jje to što će u Ligi nacija biti vatrenih utakmica, sa sva tri protivnika. Tu je još i snažan glas javnosti koji govori da nemamo igrača, da nemamo potencijala", rekao je Edi za rumunske medije i dodao:

"Mislim da, da nisam vjerovao, ne bih bio ovdje. Kažemo da ga nemamo (kvaliteta, op. a), ali kad dođu utakmice, izuzetno smo pretenciozni i zahtjevni."

Raspored Lige nacija

Kolo Datum Utakmica
1. 4. juni Finska - BiH
2.  7. juni BiH - Rumuija
3. 11. juni Crna Gora - BiH
4. 14. juni BiH - Finska
5. 23. septembar BiH - Crna Gora
6. 26. septembar Rumunija - BiH

Top Komentari

GuiliDamou
Ako cemo biti realni, a ne podli, proracunati i pokvareni kao @PodvarakANeKupus onda cemo ovako gledati na stvari:
Prva utakmica u Finskoj gdje je zavrseno nerijeseno i poraz na Grbavici od Francuske, gdje smo igrali jako dobro, pokazali su da se mozemo necemu nadati. Ostali smo u kvalifikacijama u igri za drugo mjesto do samog kraja, na zalost, zbog prevelike euforije i ocekivanja izginuli na Bilinom Polju protiv Finske. Kroz sta se sve proslo tokom izbora selektora, bljuvotina koje su napisane i izrecene, raznoraznih nastimanih istupa pojedinih trenera koji su takodjer ranije bili djelom reprezentacije a nisu napravili nista, dobro smo i prosli. Trebamo se pogledati u ogledalo zemljaci moji! Mi smo ti koji sebe trujemo iznutra, nama neprijatelj ne treba. Ne zanimaju me vasi lajkovi i suprotno, ne zanimaju me komentari koje cete napisati, bitno mi je da znam da svi duboko u sebi znate da sam upravu. Ugodan ostatak dana.
2 0
denimen9
Čovjek je u pravu!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi