Utakmica Zmajeva u Ligi nacija u novom terminu

Protiv Crne Gore

Utakmica Zmajeva u Ligi nacija u novom terminu

Haris Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će 11. juna u Podgorici odigrati meč UEFA Lige nacija sa selekcijom Crne Gore.

Iako je prvobitno meč zakazan za 15:00 sati, zbog očekivanih visokih temperatura u junu u prijestonici Crne Gore, na zahtjev domaćina za promjenom termina i uz saglasnost NS/FS BiH, iz UEFA-e je odobreno da se utakmica odigra u večernjem terminu u 20:45 sati, navodi se u saopštenju NS/FS BiH.

Zmajevi će se prije meča sa Crnom Gorom 4. juna u Helsinkiju sastati sa Finskom, dok će 7. juna u Zenici dočekati Rumuniju.

Na Bilinom polju 14. juna će gostovati Finska, dok su posljednja dva meča Lige nacija protiv Crne Gore na domaćem terenu i Rumunije u gostima zakazana za septembar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi