Mahmutović ostaje na kormilu Sloge

Tim iz Gornjeg Vakufa na začelju tabele

Mahmutović ostaje na kormilu Sloge

Haris Zilić

ŽRK Sloga Gornji Vakuf ima lošu polusezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Iako su deibtanti i najmlađa ekipa u ligi, u redovima Sloge su očekivali više od dva boda koliko trenutno imaju na tabeli.

Sloga je u prošlom kolu poražena u Prijedoru do Mire rezultatom 30:29, a upravo im je Mira jedan od konkurenata u borbi za opstanak.

Nakon meča u Prijedoru oglasio se klub sa Vrbasa i obavijestio javnost da će iskusni Fuad Mahmutović ostati na kormilu Sloge i u narednim utakmicama bez obzira na trenutne rezultate.

"Fuad Mahmutović i dalje ima 100% podršku UO ŽRK SLOGA.

Obavijest za one zlonamjerne koji su svjesno unijeli nemir uoči utakmice u Prijedoru i "ubacili kost" u ekipu sa pričom da Uprava planira da smjeni Fuada Mahmutovića sa mjesta prvog trenera.

Bez obzira na poraz koji se sinoć desio u Prijedoru, iskreno jedini koji nije očekivan ove sezone, klub čvrsto stoji uz trenera Fuada Mahmutovića i daje mu punu podršku u radu. Fuad je napravio historijske rezultate sa našom djecom i sigurno čini ono najbolje što trenutno može sa našom "seniorskom" ekipom. Pahuljice su jednostavno mlade i neiskusne, za igranje utakmica kao što je ona sinoc treba nam još vremena. Jednostavno uz 15 promašenih "zicera" nije moguće pobjedit.

Oglasi

Promašaji iz Prijedora sigurni smo da će nam se vratit negdje, a nadamo se da će to bit već u posljednjoj utakmici prvog dijela koju igramo narednog vikenda protiv Ilidže na domaćem terenu.

Svoj put znamo, svoj cilj znamo i zajedno uz one dobronamjerne ćemo ga sigurno ostvarit", stoji u saopštenju ŽRK Sloga.

Fuad Mahmutović i dalje ima 100% podršku UO ŽRK SLOGA. Obavijest za one zlonamjerne koji su svjesno unijeli nemir uoči...

Posted by ŽRK SLOGA Gornji Vakuf- Uskoplje on Sunday, December 11, 2022
Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Sloga za vikend u Gornjem Vakufu odčekuje Ilidžu još jednu ekipu iz drugog dijela tabele.

Ilidža ima pet bodova, Zrinjski, Sloga i Mira po dva boda. Ligu će napustiti dvije ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi