Meridian ima najveće kvote za spektakl u Ligi šampiona: Bayern 3.90, Real Madrid 1.90

Meridian ima najveće kvote za spektakl u Ligi šampiona: Bayern 3.90, Real Madrid 1.90

Sponzorski tekst

Očekuje nas fantastičan okršaj između Real Madrida i Bayerna večeras u revanšu polufinala Lige šampiona, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se - i to je sve!

Igraj Ligu šampionskih bonusa!

Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita u periodu od 07.05. - 08.05.2024. do 21h.

REAL MADRID – BAYERN – 1 (1.90) X (4.00) 2 (3.90)

Real Madrid je sa 3:0 u subotu savladao Cadiz te je zvanično osvojio La Ligu 36. put u svojoj istoriji. Apsolutni su vladari i u Ligi šampiona gdje su 14 puta osvajali trofej, što je duplo više od drugoplasiranog Milana koji je sedam puta dizao “ušati” pehar. Izabranici Carla Ancelottija su prošle sedmice ostvarili više nego pozitivan rezultat u Minhenu (2:2) i bilo koja pobjeda na “Santiago Bernabeu” ih vodi u finale koje će se 1. juna igrati na “Wembleyu” u Londonu.

U Bayernu su u nekom trenutku svi jedva čekali da ova mukotropna sezona završi, a onda se pravo niotkuda otvorila šansa da odu do samog kraja u Ligi šampiona. Uprava kluba je čak razmatrala i da nastavi saradnju sa Thomasom Tuchelom, ali njemački stručnjak je to kategorično odbio. Osvajanje najvažnijeg klupskog fudbalskog trofeja bi bio kraj kao iz bajke, međutim za tako nešto je prvo potrebno nadigrati Real Madrid na njegovom terenu.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Golovi se nekako uvijek podrazumijevaju kada Real Madrid i Bayern igraju jedni protiv drugih. Na zadnjih sedam okršaja u Ligi šampiona, svaki put su viđena najmanje tri pogotka, a u pet navrata su minimalno postigli četiri gola kombinovano.

Ako očekujete nešto slično i sada, Bet Builder je prava opcija za klađenje. Ovu igru možete pronaći isključivo i samo u ponudi Meridiana, a pomoću nje je dozvoljeno da odigrate neograničen broj tipova sa istog meča i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.

Ako npr. odaberete sljedeće tipove sa utakmice Real Madrid-Bayern:

  • Više od 3.5 gola na utakmici
  • Više od 1.5 gola u prvom poluvremenu
  • Real Madrid daje više od 1.5 gola na utakmici
  • Real Madrid daje gol u prvom poluvremenu
  • Oba tima daju gol

Kvota će biti 4.02!

Prošle sedmice su u Minhenu viđena dva penala, po jedan na obje strane. Meridian u svojoj ponudi ima i razni broj specijala koji se nude po izuzetno visokim kvotama, a neki od njih su:

  • Penal na utakmici – 2.80
  • Real Madrid postiže gol iz penala – 5.00
  • Penal u prvom poluvremenu – 5.10
  • Bayern postiže gol iz penala – 7.80
  • Crveni karton i penal na utakmici – 9.00
  • Autogol na utakmici – 9.00

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u maju na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.