Najveće kvote na pobjede Ajaxa, Genta i zagrebačkog Dinama su u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Najveće kvote na pobjede Ajaxa, Genta i zagrebačkog Dinama su u Mozzartu

Sponzorski tekst

Četvrtak je bogat dan za evropske kupove. Danas su na rasporedu prve utakmice plej-ofa za plasman u Ligu Evrope i Konferencijsku ligu. Mozzart kladionice su za vas odabrale tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

U pitanju su dueli Ajaxa u Bugarskoj protiv Ludogoreca, kao i utakmice Dinama iz Zagreba protiv Sparte iz Praga i Genta protiv kiparskog APOEL-a.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

LUDOGORETS - AJAX (ČETVRTAK, 20.00), DVOJKA 1.85

Oglasi

Kopljani iz Amsterdama su značajno promijenili tim ove sezone. Nema Dušana Tadića, holandski gigant je slabiji, ali ne bi trebalo da propusti šansu da zaigra u grupnoj fazi Lige Evrope. Rival u plej-ofu je bugarski šampion Ludogorets, koji je izazvao neprijatno iznenađenje ispadanjem od Olimpije iz Ljubljane u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Tim iz Razgrada poražen je prije četiri dana u gostima od Černo Morea u prvenstvu Bugarske. Forma Kirila Despodova i suradnika je razočaravajuća. Za vikend je i Ajax kiksao u Eredivisie, samo 2:2 u gostima protiv Excelsiora. Napadač Gane Mohamed Kudus je na pragu West Hama.

DINAMO ZAGREB - SPARTA PRAG (ČETVRTAK, 20.00), KEC 2.30

Modri su pomodrili prošle sedmice, kada su u nadoknadi vremena izgubili san o Ligi šampiona. Bolji je bio AEK iz Atine, a eliminaciju kluba platio je trener Igor Bišćan. Na kormilu hrvatskog prvaka sjedio je donedavni strateg Rijeke, prije Zrinjskog, Sergej Jakirović. Nakon drame i penala ruleta, Sparta je izbačena iz Kopenhagena, pa će za tim ovo biti popravni, šansa da izbori grupnu fazu drugoplasiranog evropskog takmičenja. Sparta je za vikend odigrala samo 1:1 u Teplicama, prekinuvši niz od četiri pobjede u češkom prvenstvu.

GENT - APOEL (ČETVRTAK, 20.00), KEC 1.55

Kiparski tim je u nizu od pet pobjeda u svim takmičenjima. U kvalifikacijama za konferencijsku ligu APOEL, na čijoj klupi sjedi Portugalac, bivši trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto eliminisao je Vojvodinu i gruzijski Dila Gori, a u prvenstvu Kipra startovao je pobjedom protiv Zakakija u gostima sa 2:0. Gent je lako prošao poljski Pogon, a za vikend je belgijski tim odigrao 2:2 protiv St. Trojdena u Jupiler ligi. Kiprani nisu primili gol u posljednje tri utakmice, ali domaćin ima ulogu favorita, posebno u prvom meču pred svojim navijačima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi