U Mozzartu najviše vrijede pobjede Spartaka iz Trnave i Maccabija iz Haife

Mozzart promo kvote

U Mozzartu najviše vrijede pobjede Spartaka iz Trnave i Maccabija iz Haife

Sponzorski tekst

Mozzartove kladionice ne miruju. A za danas su pripremili dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu, a tiču se kvalifikacija za Ligu prvaka i Ligu konferencija.

U pitanju su jedinica na Spartak iz Trnave protiv Dniproa, kao i kec Makabija iz Haife protiv Yound Boysa.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

SPARTAK TRNAVA - DNIPRO (SRIJEDA, 18.30), KEC 2.30

Spartak Trnava je ovu takmičarsku sezonu UEFA započeo borbom za Konferencijsku ligu. Tamo je slovački tim eliminisao letonsku Audu, a potom i poljski Lech. Spartak je izgubio 1:2 na gostovanju od Poljaka, ali je kod kuće slavio sa 3:1. Prethodno je Spartak u četvrtom kolu slovačkog prvenstva savladao Podbrezovu sa 2:0, dok je u tri prvenstvene utakmice ranije slavio, remizirao i gubio ukupnom gol-razlikom 4:3. Dnipro je u kvalifikacijama za Ligu šampiona igrao protiv Panatinaikosa, gdje je prvu utakmicu izgubio rezultatom 1:3, a u Atini je igrao 2:2. Ispao je u Ligu Evrope, gdje se sastao sa praškom Slavijom i izbačen je ukupnim rezultatom 4:1. Konferencijska liga je posljednja prilika za Dnipro da uđe u grupnu fazu međunarodnog takmičenja. U prethodnom meču ukrajinski tim je na svom terenu izgubio od Obolona rezultatom 1:2.

MACCABI HAIFA - YOUNG BOYS (SRIJEDA, 21.00), KEC 2.50

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Makabi Haifa je aktuelni šampion Izraela, a osvojio je nacionalno prvenstvo 15 puta u istoriji. Tim iz Haife je tri godine zaredom osvajao lovorike u Izraelu, a nedavno je osvojio i Superkup savladavši Beitar sa 3:1. U kvalifikacijama za Ligu šampiona Maccabi je bio bolji od malteškog Hamruna 2:1 i 4:0. Maccabi je jedva prošao moldavskog Sheriffa, i to tek nakon produžetaka. Izraelski prvak je u prethodnom kolu pobjedama od 2:1 i 3:1 eliminisao Slovan iz Bratislave. Young Boys je 16 puta bio prvak Švicarske. U proteklih šest sezona, Boysi su osvojili pet titula prvaka, uz jedan neuspjeh u sezoni 2021/2022. Tim je prošle godine osvojio nacionalni kup, savladavši u finalnom meču Lugano rezultatom 3:2. Yound Boysi su ove sezone već odigrali četiri utakmice u nacionalnom prvenstvu, savladavši Lozanu i Vintertur sa 2:1 i 5:2, i remizirajući sa Yverdonom i Luzernom. 

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi