Cvetković: Idemo se spremati za Bosnu, dužnici su nam

Žunić čestitao gostima

Cvetković: Idemo se spremati za Bosnu, dužnici su nam

Samir Mlaćo

Igokea je večeras slavila u Mejdanu u osmom kolu Lige za prvaka Bosne i Hercegovine.

Bilo je 79:69 za Igokeu, koja je tako upisala važnu pobjedu.

Nakon meča za SportSport su govorili treneri Adnan Žunić i Marko Cvetković.

Prvi je riječ dobio trener gostiju Cvetković.

"Ponosan sam na svoj tim. Imali smo sporiji start, Sloboda je dobro šuterski otvorila, ali dobro smo se konsolidovali i vratili u igru. Na kraju smo nagrađeni i dobrim napadom. Bitna utakmica, čestitam momcima i idemo se spremati za Bosnu. Imamo malo vremena, dužnici su nam radi dva poraza, ali tek je bitka pred nama.

Drago mi je da smo izgledali kao tim, nadam se da ćemo tako nastaviti, te čestitke mojim momcima. Zahvalnost i domaćinima iz Tuzle", rekao je Cvetković.

Kazao je da je cilj Igokee u prvenstvu titula, ali da moraju to opravdati na parketu.

Sloboda je upisala novi poraz.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Čvrsta utakmica, dali smo sve od sebe, ali Igokea je pokazala kvalitet u ključnim momentima. Odnijeli su tri boda zasluženo, mi smo se pokušali vratiti, ali nedostajalo je energije, strpljenja, te malo kvaliteta.

Čestitam Igokei, ostale su još dvije utakmice i mi se nastavljamo boriti dalje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi