Samo sudije se okrenule zastavi BiH: Pogledajte kako je ispraćena himna pod Bijelim brijegom
Nažalost, očekivane scene u Mostaru.

Nažalost, očekivano

Samo sudije se okrenule zastavi BiH: Pogledajte kako je ispraćena himna pod Bijelim brijegom

Eldar Ganibegović

U Mostaru se danas igra prva utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine, a himnu prije utakmice ispoštovale su samo sudije.

Kup Bosne i Hercegovine stigao je do završnice. Zrinjski i Borac su u finalu, a nakon dvije sezone kada se igrao jedan meč na neutralnom terenu, sada se ponovo vraćamo na staro igranje dvije utakmice, te je danas prva u Mostaru.

Utakmica je počela u 18 sati. Himna Bosne i Hercegovine nije ispoštovana. Čuli su se zvižduci s tribina kao i navijanje, a igrači se nisu okrenuli prema zastavi Bosne i Hercegovine.

Jedini koji su je ispoštovali su suci. Glavni sudija današnje utakmice je Sabrija Topalović iz Zenice. Pomagat će mu Sarajlije Emir Zahiragić i Moamer Čaušević, dok je Admir Musić iz Hrasnice četvrti sudija.

Pored službenih lica, treba istaći da je i određeni broj navijača ispoštovao himnu, dok je određeni zviždao, kako smo već spomenuli. 

Sastavi HŠK Zrinjski - FK Borac

HŠK Zrinjski: Karačić, Memija, Šunjić, Barišić, Tičinović, Bradarić, Ilinković, Ćuže, Bilbija, Malekinušić, Mulahusejnović.

FK Borac: Milošević, Jokić, Ćelić, Jurilj, Grahovac, Vuković, Lukić, Kulašin, Terzić, Šušić, Nišić.

Klupa HŠK Zrinjski: Marić, Ćorluka, Jukić, Kiš, Corda, Ivančić, Abdurahimi, Magdić, Ramić, Sabljić, Savić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Klupa FK Borac: Pavlović, Đekić, Pejović, Fićović, Makarić, Čavić, Vranješ, Blagaić, Hrelja.

Podsjetimo, revanš u Banjoj Luci trebao se igrati 15. maja, no pomjereno je sedam dana unaprijed na 22. maj i tada ćemo saznati ko je osvajač Kupa naše zemlje.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
@SergejBarbarez selektore, ne zovi nijednog od ovih vnago u svetinju! Treba im svima yebat mater u pichku!
14 0
FCBFCBFCB
Niti Zrinjski niti Borac nemaju M. U. D. A da daju odluku da evo nece igrat u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Naravno posto ipak se moze preko te iste Bosansko Hercegovacke Lige doci do Evrope pa i nekih para zaradit. Zato Borac i Zrinjski!!! E igrat cete tu Evropu ako se izborite ni pod kojom drugo nego samo pod zastavom Bosne i Hercegovine tamam da se vam ne svidjalo do neba. A ponasanje sramotno neka ide vama na dusu
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi