Zabio gol, promašio šansu za pobjedu, pa zaplakao na kraju meča

Napadač Barcelone je mogao biti junak sinoć

Zabio gol, promašio šansu za pobjedu, pa zaplakao na kraju meča

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć pred svojim navijačima remizirala protiv Napolija (1:1) u prvoj utakmici šesnaestine finala Evropske lige.

Gosti su odlično počeli meč i u 29. minuti utakmice uspjeli su povesti sa 1:0 kada je Zielinski postigao pogodak.

Međutim, Barcelona je do poravnanja došla u 59. minuti. Sudija je svirao penal, a precizan s bijele tačke bio je Ferran Torres koji je tako pogodio za 1:1.

Torres je mogao biti potpuni junak Barcelone sinoć. U samom finišu meča imao je dvije fantastične prilike da zabije i drugi gol i donese Barci potpuni preokret, ali je na kraju bio neprecizan.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Napadaču Barce su ti promašaji teško pali što se vidjelo na kraju utakmice kada je čak zaplakao, te je bilo jasno koliku želju je imao da bude junak svog tima sinoć i donese ekipi prednost pred revanš u Napulju.

[twitter]https://twitter.com/brfootball/status/1494403840547905538[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Aaa joj jes mi ga zao... bas je tesko igrati u Eeropa ligi. Ne do Bog nikom
1 7
Goran86
Mentalni patuljak
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi