4

Komentari (4)

Hadzija123
Cuda li Boze moj prve 3 ekipe nisu kartonirane nikako,kada se Zeljo na kartone zalio svi sutjeli,kada smo bilinosteceni podkradani i od olimpika,otimane titule od stane Zrinjskog,Covi titule,svi se smijali evoni danas se smiju 3 najbolja igraca u drugoj polusezoni kartoniraki i to skupili po 3 kartona u 5 utakmica i onda se ono kao nama gledamkroz prste pomaze.... Mirvicu kakvi bolan sadtanci samo sebi skaces u stomak jos vise,zao ki ie sto se desava tomstomsemdesava ali dok je god Gico tu ne mozes ti ovo puskom ispraviti!
Ecosport
Zato što će oni zauzeti prva 3 mjesta na kraju, a Velež bi trebao biti četvrti. Sarajevo nema šansi zbog oduzimanja bodova.
pjanke.sa
Vidjecemo kospicaru, nadajte se.
pjanke.sa
Borac, Zrinjski i Sloga nemaju kaznjenih… Sto li Boze??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.