Starčević: Želimo ostvariti dobar rezultat pred revanš u Krupi

Krupa gostuje Zvijezdi 09

Starčević: Želimo ostvariti dobar rezultat pred revanš u Krupi

Endin Čaušević

Fudbaleri Krupe sutra igraju u gostima protiv Zvijezde 09 u okviru prvog meča polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Jasno je da je Krupa veliki favorit u ovom dvomeču, no trener Slobodan Starčević poručio je da se njegova ekipa neće opuštati jer su svjesni da Zvijezda 09 nije slučajno stigla čak do polufinala.

"Nama je fokus bio polufinale Kupa BiH i tako smo odraditli pripreme. Mislim da smo dovoljno motivisani i spremni da izađemo na teren protiv Zvijezde 09 koja je veoma kvalitetan tim. Nadamo se da ćemo se uz dobar odnos i efikasnost približiti finalu Kupa, odnosno ostvariti dobar rezultat pred revanš na našem terenu", poručio je Starčević.

"Očekujemo tešku utakmicu jer se radi o polufinalu Kupa BiH bez obzira što je protivnik iz nižeg ranga takmičenja. Naše je da opravdamo ulogu favorita, ali ne smijemo podcijeniti protivnika", rekao je fudbaler Krupe, Nemanja Mirosavljević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi