Klasa je vječna - Said Husejnović postigao jedan od najljepših golova u karijeri!

Majstorija igrača Slobode

Klasa je vječna - Said Husejnović postigao jedan od najljepših golova u karijeri!

Esmer Oštraković

U toku je utakmica 23. kola Prve lige FBiH između Mladosti i Slobode, a gosti nakon 20 minuta igre imaju prednost od 2:0.

Sloboda je u ovu utakmicu ušla kao veliki favorit jer naravno radi se o duelu lidera na tabeli i posljednjeplasirane ekipe na tabeli.

Tuzlaci su do vodstva došli nakon prelijepog gola Saida Husejnovića iz slobodnog udarca.

Matirao je Husejnović u maniru najboljih izvođača na svijetu golmana domaće ekipe i na taj način je doveo svoju ekipu do prednosti.

Gol Husejnovića pogledajte OVDJE.

Oglasi

Nedugo nakon prvog, Tuzlaci su postigli i drugi gol. Sudija je dosudio penal za Slobodu, a sigurna je sa bijele tačke bio Delić.

Tuzlaci će sasvim očekivano ostvariti pobjedu na ovoj utakmici i nastavljaju borbu za plasman u WWin ligu Bosne i Hercegovine sa Stupčanicom.

Kada je riječ o sastavima oni izgledaju ovako:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

FK Mladost: Mušija, Tunjić, Hadžić, Zec, Zahirović, Smolo, Sijamija, Brkić, Jusić, Alibegović, Bonić.

FK Sloboda: Erić, Mujkić, Hasanović, Husejinović, Dilaver, Delić, Dervišagić, Beganović, Hadžanović, Vulić, Iganjatović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Bravo za kameramana
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi