Rožman čestitao Jagodiću na 550. utakmici: "Ja to neću dočekati"

Nakon meča u Modriči

Rožman čestitao Jagodiću na 550. utakmici: "Ja to neću dočekati"

Edmir Škorić

U Modriči su snage odmjerili Sloga Meridian i Sarajevo u 30. kolu Wwin lige, a pobjedu su odnijeli gosti koji su slavili sa 1:0, golom Francisa Kyeremeha.

Današnjom pobjedom Sarajevo je došlo mali korak od plasmana u Evropu i sada nedostaje još jedna pobjeda da matematički osigura istu.

Nakon utakmice, trener Sarajeva Simon Rožman dao je kratku izjavu, čestitavši kolegi Vladi Jagodiću 550. utakmicu u Premijer ligi.

"Teška utakmica kako smo i očekivali. Zaslužili smo pobjedu. Vladi Jagodiću čestitam 550. utakmicu na klupi, ja to sigurno neću dočekati", kratko je rekao Simon Rožman.

"Očekivano teška utakmica, dva suprotna poluvremena. Zadovoljan sam prvim, držali smo kontrolu sa 50 posjeda lopte. Očekviao sam da kroz takvu igru možemo doći bar do jedne situacije.

Izmjene kolege Rožmana su dale više nego moje i to je presudilo. Htjeli smo pobijediti Sarajevo. Dva puta smo uspjeli, danas nam se nije dalo. Da li je zaslužena pobjeda ili ne, nije ni bitno sada, ja čestitam ekipi Sarajeva", rekao je Jagodić, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bio bih zadovoljan i neriješenim, ali nismo uspjeli. Idemo u Posušje da pokušamo nešto napraviti na gostujućem terenu".

Sarajevo će naredne sedmice na Koševu protiv Zvijezde imati priliku da obezbijedi plasman u Evropu, a zahvaljujući pobjedi bordo momaka, danas je matematički Evropu osigurao FK Velež.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tranzicija
Rekoh da ce je namjestiti :)
1 2
tranzicija
Vjerobvatno te otac i zlostavlja cim ga toliko spominjes i psujes, nadam se da ce te ovi sa poratala ukinuti da imas vremena da se zblizite malo :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi