11

Komentari (11)

Shik
Simeone namazan si i ti: Dajes takve izjave dabi i ti dobio neki penal na onakav nacin.Jer kad nemozes promjeniti ono stoje bilo,pa onda cu da vas pomazim.Trebace te nam.
Mehaga
Samo se Realu steli,a kad je Real prvi el clasico trebao dobit 2 penala,tad je VAR uredu,ova sezona cista Realova
ArminA
Penal za Real cist ko suza. Doticni momenat u kaznenom Reala kad Ramos nagazi igraca Athletica je apsurd na osnovu cega se digla prasina. Prvo nije bilo nikakvog duela za loptu ,Ramos je isao unazad i stao covjeku na nogu,desava se haman na svakoj utakmici. Druga stvar igrac Athletica je bio u opsajdu i nije imao nikakve sanse da zabije go. Kad je Real gubio pricali su da je zbog VARa ,sad kad pobjedjuje opet se prica da je zbog VARa . Najveci pokretaci takvih bljuzgavih prica dolaze iz Barcelone ,a ono sto su oni pokrali to ne moze pokrasti ni politicar u BiH... Realnost je da je Real zasluzeno prvi i lagano ide po titulu.
vedin
Bravo OPSAJD hahahaha
ArminA
Naravno opsajd . Sta sam trebao napisati offside ? Daj se malo u knjige i ne pravi se pametan.
ryan.giggs
Opsajde moj. Hahaha. Ovakvi i navijaju za onu bijelu gamad. Garant si od onih Ajnadžićevih botova sa klixa.
ArminA
Cuj Giggsa levatine. Ne znam ko su ti "botovi" ,nikad cuo . Ofsajd /opsajd izvuceno iz rijeci offside. Opsajd (op op op opsajd) vjerovatno ne znate za to jer ste balavci. Drugi put sastavi recenicu sa pravopisom ,nikad cuo za prosto prosirenu recenicu? Najjaci ste mi vi s tim dodatcima "botovi,lol,omg ..." Ne znaci ako sjedis cizav dan na telefonu ili kompjuteru (pc-u kako bi gigscina rekla) da si pokupio svu pamet svijeta .
DamirS
Nisu penali za Real sporni, može se to svirati. Ali je bilo nekoliko spornih situacija oko igranja rukom i ne sviranja penala protivnicima. Uglavnom ima materijala za raspravu.
Śmeker007
Pa vise nego sporno je takodje da MESSI ne dobiva crvenk karton, i to 2 utakmice je trebao dobiti a sudija nece ni VAR da pogleda, i mnogo vise al sta ces uvijek je Real trn u oku..
DamirS
Mogao je i Messi dobiti crveni, bez problema. Ne znam šta sad to spominješ. Nisam ja navijač Barce, samo objektivno gledam na situaciju. Real je ove godine imao sreće sa sudijskim odlukama a imala je i Barca svojih "situacija" u prošlosti.
m1987
Kad je primjera radi Jovicu sviran ofsajd milimetarski sutio je tad Valverde... Realno ne vidim sta je tu ostecen Bilbao.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.