Stupčanica sigurna protiv Budućnosti, Gornji Rahić slavio nakon preokreta protiv TOŠK-a

Stupčanica sigurna protiv Budućnosti, Gornji Rahić slavio nakon preokreta protiv TOŠK-a

Esmer Oštraković

Odigrane su dvije utakmice 23. kola Prve lige FBiH. Pobjedu kod kuće ostvarila je ekipa Stupčanice, a Gornji Rahić je nakon preokreta savladao TOŠK.

Stupčanica je nastavila trku za prvo mjesto sa Slobodom, a to su potvrdili pobjedom na domaćem terenu protiv Budućnosti.

Do vodstva je Stupčanica stigla u 18. minuti kada je Mehanović matirao golmana Budućnosti iz Banovića.

Drugi gol domaći tim postiže u 34. minuti, a ovaj put strijelac je bio Božić. Treći gol za domaće postigao je Mehanović drugim golom u 60. minuti.

Igrači Budućnosti postigli su utješni gol u sudijskoj nadoknadi preko Dialloa.

Kada je riječ o utakmici između Gornjeg Rahiča i TOŠK-a gosti su do vodstva došli već u 2. minuti kada je gol postigao Sejmenović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Do poravnanja domaći stižu u posljednjim trenucima prvog poluvremena i to uz dosta sreće.

U posljednjim minutama utakmice Gornji Rahić dolazi do preokreta i pobjede, a gol je postigao Mehmedović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti