Disciplinska komisija NFSBiH donijela odluku

Kazne za FK Željezničar i FK Borac

26

Komentari (26)

zilan66
Koliko navijaca tolika kazna,mamu im ebem.ponekad se pitam cije interese u disciplinskoj komisiji brane dva bosnjacka clana.
zilan66
Veca kazna za pirotehniku nego za velicanje ratnih zlocinaca,to nema ni u p.m.ili olaksavajuca okolnost ,koristili pirotehniku u proslavi 35 god.kluba.
Brazuka
Vico je ****** i to znamo al sta rade balije midhat sarajcic elmir pilav irfan duric alkos mirsad drljevic. Tim ljudima zabranite ulaz na stadion
user1653764640
****m mater vici sudijama igracima borca narocito kulasinu dabogda umrli svi njihovi najblizi i dodik sa njima
StarMoVe
Hasicu Kralju kazni se te sa Dvi godine zabrane samo zato sto si htio udruženje napravit. Savez je jedna Banda sa ******om na čelu. Idi bola Vico na Metohiju pa tamo budi šef Kani se BiH.
nakopitam
user1653764640
Tako sam ti ja mamu
Mire82
Ovo su dvostruki arsini. Dajte imena tih iz disciplinske! Fasisticki klubovi se minorno kazne,dok dva najveca kluba u drzavi se izivljavaju disciplinci nad njima. SAVEZE STIDI SE,SLUGA SI POLITIKE!!! Jakirovic se saketa,i dobije kaznu smjesnu....
Drakula
Stani malo,ne znam ko je prvi poceo sranje. Ali ako su lešinari izbaceni sa tekme onda su oni poceli i opet ovi 10 milja dobili a ovi 3 ne razumijem objasnjene neko?
Mire82
3 milje su dobili zbog bakljade protiv Slobode,ovdje nisu kaznjeni nikako :-)
pjanke.sa
3 milje koje nikad nece uplatiti.
user1604155860
Zasto se ljutite i samo kukate kada non stop pravite pizdarije ono sto su uradili navijaci zelje protiv borca je za svaku osudu.Igra zelje i sarajeva je ravna nulu i ne trazite svoje lose igre i rezultate u drugima.Prvo ocistite smece u svom dvoristu(zeljo i sarajevo)pa onda kritikujte i druge koji isto nevaljaju.
E.Car
Sve ja razumijem da se kazne klubovi za pirotehniku ali zašto su kazne za Želju i Sarajevo uvijek veće nego za Zrinjski, Borac i Široki!!!! Po kojem kriteriju se to odlučuje, možda više baklji zapaljenih?!?!?!
Klicko
Pa zato što im se može i zato što smo im to dopustili!Umjesto da su mali kao zrno graška mi smo im dopustili da nas yebu kako god i kad god žele
Made1985
Dok mi sami ne shvatimo sa kim imamo posla, i dok se ne okrenemo sami sebi, nista se nece promjeniti. Onoga trenutka kad se zajednicki najavi derbi i kada se otvore citave tribine i jug i sjever za gostujuce navijace i kada se saraievski klubovi u Zenici, Mostaru, Tuzli ... budu docekivali sa aplauzom, tako i ispracali, tako i obratno, nemamo se mi sta zaliti, prvo srediti stvati u svojim avlijama, pa onda dalje cistiti.
pjanke.sa
Ima rjesenje: Udruzenje ili Sindikat klubova! I onda imas cemu da se nadas.
E.Car
Ja ne znam kada je Široki platio kaznu veću od 3000KM!!! Pored prirotehnike još i ratne zločince veličaju i nikom ništa. U Mostaru zapalili čitavu tribinu za stajanje mislim da nisu više od 3000KM kažnjeni. U B.Luci ništa manja bakljada kao i na Grbavici ne znam da su ikad dobili kaznu veću od 3k. A Želji i Sarajevu nikad ispod 5, 6 ili 10k.
Drakula
U šeher banja luci i u mostaru ne mogu primatiti toliko publike kao u Sarajevu,zajedno citava liga kad se skupi ima navijaca ko dva kluba ova. Ali ne moze se ocekivat ovo je samo jedna glupost od mnogih ovih godina dok je vico glavni
plemic
"malim" klubovima male kazne, "velikim" klubovima" velike kazne.
FahroKonjHodzic
E.Car
Bravo konju!!!
user1613662710
Cuj 10 hiljada
user1665931807
Ova liga odavno nema smisla
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.