Natron bez šanse u Obarskoj: Mladost u četvrfinalu Kupa

Pobjeda Mladosti

Natron bez šanse u Obarskoj: Mladost u četvrfinalu Kupa

Midhat Šljivak

Fudbaleri Mladosti iz Velike Obarske plasirali su se u četvrtfinale Kupa BiH nakon što su danas na svom terenu savladali Natron iz Maglaja sa 4:0.

Pitanje pobjednika domaći fudbaleri su riješili već nakon pola sata igre. Već u petoj minuti mrežu gostiju iz Maglaja za vodstvo od 1:0 pogodio je Dragiša Komarčević,

Komarčević je nastavio rešetati mrežu gostiju i u nastavku Već u 12. minuti pogodio je za 2:0, a u 29. minuti susreta je Komarčević svojim hat-trickom povećao prednost domaćeg tima na 3:0.

U nastavku susreta Mladost mirnom igrom održava stečenu prednost. Domaći fudbaleri su držali loptu u svom posjedu, a do kraja su preko Kostića u 81. minuti još jednom zatresli mrežu gostiju iz Maglaja za konačnih i ubjedljivih 4:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.