7

Komentari (7)

Ajax11
Ubi te se kada vam je jedan Colpa alfa i omega u KS
Shaba
Samo istjerat sve ove "Abdicevce" iz kompletnog saveza, pocevsi od ovog Sarajevskog. Zbog ovih idiota Vico i moze radit sta hoce. Postavit kompetentne ljude. Dosta je bilo ovih virusa sto unistise sve sto vide o dotaknu. Samo jako i do potpunog ozdravljenja Bh fudbla,klupskog i reprezentativnog. SAVEZ NAPOLJE, NA SVIM NIVOIMA!!!
rodjak
**** vas vise ovaj Colpa wsto ga ne smijenite vise vidite li da je Vicin pusi***** a sve u sarahjevu propada,samo se njegov edzep povecava,gonite ****o u 3 picke materine
rabodimis
Kako je taj kreten colpa uopste dosao do funkcije predsjednika ?? Zasto se zalimo na rezultate kad pored toliko fudbalera i sjajnih fudbalskih strucnjaka mi na tom mjestu drzimo ovog idiota koji je neuspjesni bokser, neuspjesni ugostitelj..
rabodimis
Unistava to gvno sve sto dotakne decenijama vec, uspjeo je smrad i komplet drzavu obrukat gladom za utakmicu protiv rusa.. Dal je moguce da su Olimpik izbacili i ugasili bez rijeci "predsjednika", profesionalno se usutio k*rvin sin.. dal je moguce da dva Sarajevska predstavnika u PL BiH-a nemaju pravo glasa u tom nakom savezu ciji je colpa predsjednik ? Ako ga ne otjerate iz fudbala i sporta u KS on ce vam glave doc na prvim izborima.. Komplet porodicu je uhlje*bio papak, gnijezdo napravio u FS KS.. Tjerajte g*vna !!
iznogood
Slazem de sa tobom ali si pomjesao njega i njegovog brata koji je bio odlican bokser i mnogo bolji covjek od ovog ****eta i propalog advokata. Vodi fudbalski savez a i od fizickog je bio oslobodjen kao i vecina ****ara koji su na celu sportskih saveza.
user1675926959
Zar nije ovo direktno miješanje u politiku??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.