Nunez izbrisao sve objave vezane za Redse, a u Liverpoolu već odlučili da li će ga prodati

Njihov stav je jasan bez obzira na sve

Nunez izbrisao sve objave vezane za Redse, a u Liverpoolu već odlučili da li će ga prodati

Endin Čaušević

Urugvajski napadač Darwin Nunez nalazi se u centru pažnje javnosti nakon što je izbrisao sve objave na Instagramu vezane za Liverpool, a engleski mediji navode da su čelnici Redsa odlučili da reaguju.

Već neko vrijeme špekuliše se o tome da je Nunez nezadovoljan svojim statusom u engleskom klubu, ali i činjenicom da je na meti žestokih uvreda i kritika navijača tog kluba.

Pojedini navijači Liverpoola su zbog lošijih izdanja urugvajskog napadača koji je plaćen čak 85 miliona eura uputili uvrede i na račun Nunezove porodice, a on to ne želi da trpi i odučio je da reaguje.

Naime, Nunez je izbrisao sve objave sa svog Instagram profila vezane za Liverpool što uopšte nije prošlo nezapaženo.

Također, navodi se i da je njegov odnos s Jurgenom Kloppom i čelnicima kluba sve lošiji jer se u posljednje vrijeme nije previše naigrao zbog čega su počele da kruže špekulacije da Nunez želi napustiti Anfield.

Uvrede koje je dobio bile su čini se samo kap koja je prelila čašu što se tiče njegovog nezadovoljstva, ali malo ko je očekivao da će izbrisati skoro svaki trag vezan za klub za koji igra.

Oglasi

Takav potez protumačen je i kao Nunezova poruka da više ne želi biti dio Liverpoola i da pokušava da se izbori za transfer u ljetnom prelaznom roku.

Međutim, kako piše Daily Mail od čelnika kluba nije dobio reakciju kakvoj se nadao jer oni ne žele ni da čuju za moguću prodaju Nuneza na kraju ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako ne igra u baš najboljoj formi oni smatraju da bi prodaja Nuneza na kraju sezone bila greška jer su uložili ogroman novac u njega, te još uvijek smatraju da Urugvajac može zablistati i pokazati zašto je plaćen čak 85 miliona eura na ljeto 2022. godine.

U dosadašnjem dijelu sezone Nunez je na 52 utakmice u svim takmičenjima dao 18 golova i dodao 13 asistencija što uopšte nije toliko loše kao što pojedini navijači Liverpoola predstavljaju.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi