Zvijezda im pokazala svoje pravo lice - Navijači Liverpoola dijele ovaj snimak i pozivaju ga da ode

Izgleda da je prekipjelo

Zvijezda im pokazala svoje pravo lice - Navijači Liverpoola dijele ovaj snimak i pozivaju ga da ode

Edmir Škorić

Urugvajska zvijezda Darwin Nunez sve je iznenadio nakon utakmice Liverpool - Tottenham (4:2), pošto je sa Instagrama izbrisao sve slike u dresu Redsa.

Urugvajac je u pobjedi 4:2 ušao s klupe, zamijenivši Luisa Diaza u 75. minuti. Promašio je dobru priliku, takođe bio u ofsajdu kada je Mohamed Salah postigao gol. Nije se Urugvajac proslavio u derbiju sa Spursima, ali njegova slabija partija je brzo zaboravljena jer je njegov tim svakako slavio.

Strpljenje navijača Liverpoola je pri kraju s bivšim igračem Benfice s obzirom na naknadu koju su platili za njega i činjenicu da još uvijek ima velikih nedostataka u svojoj igri.

Prozivali su ga na društvenim mrežama zbog razočaravajuće igre, a mnogi su smatrali da bi ga se Liverpool trebao riješiti na ljeto. Nunez je ubrzo obrisao sve slike u opremi Liverpoola na svom Instagram profilu, ostavivši samo one porodične slike.

Smatra se svojevrsnim "odgovorom" Nuneza na sve te negativne komentare, a navijači su također primijetili šta je uradio nakon nedjeljne pobjede nad Tottenhamom.

Oglasi

Na snimci koja se pojavila na društvenoj mreži se vidi kako Nunez dijeli zagrljaj s Giovanijem Lo Celsom prije izlaska s terena dok su ostali njegovi saigrači ostali i rukovali se.

Uočeno je kako Nunez odlazi ravno u svlačionicu bez ikakve komunikacije sa nekim od svojih saigrača, kao da im je želio reći: "Dosta mi je više i vas, želim samo da odem". Ovaj snimak se širi među navijačima slavnog kluba, koji traže da Urugvajac napusti klub jer "ne poštuje grb koji nosi, svoje saigrače, a ni navijače".

Nunez je zabio 18 golova u svim takmičenjima za Liverpool u ovoj sezoni, uključujući 11 u Premier ligi. Ima još četiri godine ugovora s Liverpoolom, a u martu je Klopp branio Nuneza i njegove sposobnosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imao je apsolutno više nego OK prvu sezonu, ali se morao prilagoditi, to je napravio, sada će biti još bolji. Voli igrati za ovaj tim, jako je sretan, on ima kvalitete koje se ne odnose samo na napad i na golove, radi neke važne stvari za nas čak i kada ne postiže golove", rekao je Klopp.

Zahvaljujući pobjedu nad Spursima, Resdi su zacementirali treće mjesto na tabeli Premier lige, ali su se nedavno sa nekim neočekivanim kiksevima sami sebe izbacili iz trke za prvaka, pa će se ona u preostala dva kola voditi između Arsenala i Manchester Cityja.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi