Šta se dešava na Anfieldu? Darwin Nunez izazvao "zemljotres" neočekivanim potezom na Instagramu

Da li je ovo znak da odlazi na kraju sezone?

Šta se dešava na Anfieldu? Darwin Nunez izazvao "zemljotres" neočekivanim potezom na Instagramu

Endin Čaušević

Prethodnih dana pojavile su se špekulacije da će Darwin Nunez na kraju sezone napustiti Liverpool, a da se tu nešto zaista dešava pokazao je i urugvajski napadač svojim potezom na Instagramu.

Engleski mediji već nekoliko dana pišu o tome da je nešto "puklo" kada je u pitanju odnosu Nuneza i Liverpoola, te da je sve izglednija opcija da će urugvajski reprezentativac ovog ljeta spakovati kofere i promijeniti klub.

Jučer su se pojavile špekulacije da Barcelona pomno prati situaciju oko Nuneza i da bi on mogao biti meta Katalonaca ovog ljeta jer Joan Laporta želi dovesti napadača koji će biti prava konkurencija Robertu Lewandowskom.

Na prvu se činilo da je riječ samo o špekulacijama kao i pred svaki prelazni rok, ali navijači Liverpoola svjesni su da se tu nešto zaista dešava što je dokazao i sam Nunez svojim potezom na Instagramu.

Naime, urugvajski napadač je odlučio da na svom Instagram profilu izbriše sve objave vezane za Liverpool što je u potpunosti zateklo navijače ovog kluba.

Na Nunezovom profilu više nema niti jedne jedine objave vezane za klub s Anfielda što najbolje pokazuje da tu nešto zaista nije kako treba. Tu su sada objave iz reprezentacije Urugvaja i Benfice za koju je igrao prije dolaska u Liverpool, kao i one koje nisu vezane za fudbal.

Oglasi

Mnogi smatraju da je to jer je Nunez zbog lošijih igara u posljednje vrijeme često na meti kritika, te su navijači Liverpoola imali i nekoliko gnusnih uvreda za njegovu porodicu što on ne želi da toleriše.

Urugvajac je na kraju odlučio da izbriše s Instagrama sve objave vezane za klub u kojem igra što je samo dodatno podgrijalo špekulacije da će on kako stvari stoje najvjerovatnije na ljeto da napusti Liverpool.

Redsi su Nuneza doveli prije dvije godine iz Benfice za čak 85 miliona eura, ali jasno je da on nije baš opravdao očekivanja na Anfieldu zbog čega su navijači očito izgubili strpljenje.

Oglasi

No, uvrede na račun porodice sigurno niko ne zaslužuje i čini se da je to bila kap koja je prelila čašu za Nuneza.

On s Liverpoolom ima ugovor do ljeta 2028. godine, ali kako stvari stoje teško da ćemo ga gledati u dresu Redsa iduće sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U dosadašnjem dijelu sezone Nunez je imao dosta dobar učinak jer je na 52 meča u svim takmičenjima uspio postići 18 golova i dodati još 13 asistencija. No, od igrača koji je plaćen 85 miliona eura sigurno da se očekuje više.

Bit će zanimljivo pratiti šta se dešava u narednim danima jer svi očekuju da Nunez objasni zbog čega je s Instagrama izbrisao sve objave vezane za Liverpool.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676558874
Idi i pojačaj Liverpol.
0 0
Sida
Cuj dobro sezonu ?, dao 18. golova iz 318. pokusaja. Covjek kad puca na go, promasi i tribinu iza gola.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi