Večeras je igrao i Cristiano Ronaldo, zabio je iz svog najjačeg oružja

Sigurna pobjeda Al Nassra

Večeras je igrao i Cristiano Ronaldo, zabio je iz svog najjačeg oružja

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo se vratio u golgetersku formu u pobjedi svog Al Nassra nad ekipom Al Taeea sa sigurnih 0:2. Međutim, ta pobjeda gostima i neće značiti previše u borbi za titulu prvaka. 

Poslije prvog poluvremena bez golova u kojem su uglavnom više od igre imali gosti, mreže su se tresle u nastavku.

Igrala se 52. minuta kada je Ronaldo zabio iz svog najjačeg oružja u posljednje vrijeme, odnosno iz penala.

Slavni Portugalac je rutinski plasirao loptu u mrežu, a interesantno i da se nije previše radovao svog golu kako to inače.

Svojevremeno najboljem igraču svijeta je to bio 17 gola u 19 mečeva u 2023. godini te zaista ima visok prosjek postignutih golova.

Oglasi

Ipak, generalni dojam, barem na osnovu večeras prikazanog je da Ronaldo ne djeluje previše sretno, to se dalo zaključiti na osnovu njegovog indolentnog govora tijela.

Pitanje pobjednika riješio je Talisca koji je mrežu domaćih zatresao u 81. minut za ispostavit će se konačnih 0:2.

Inače, ova pobjeda je bi mogla biti od velikog značaja za Al Nassr jer je Al Ittihad u derbiju sa Al Hilalom odigrao 2:2 nakon što je ispustio pobjedu u sudijskoj nadoknadi.

Tri kola prije kraja prvenstva Saudijske Arabije Al Ittihad ima 63 boda na vodećoj poziciji, dok drugoplasirani Al Nassr kasni tri boda.

Top Komentari

RuthlessDyni
Dno od naslova, može vas biti sramota.
2 0
Zoilomas
Iskreno nije penal lahko zabiti kako mislite tako ipak svaka cast momku
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije