Ne, nije gol! Kako objasniti da igrač od 55 miliona eura ovo promaši?

Palmer nije imao sreće

Ne, nije gol! Kako objasniti da igrač od 55 miliona eura ovo promaši?

Eldar Ganibegović

Večeras se sastaju Chelsea i Tottenham, a odmah na startu londonskog derbija vidjeli smo šansu za Plavce i promašaj Palmera.

U okviru 26. kola engleske Premier lige večeras se od 20:30 sati sastaju Chelsea i Tottenham.

Plavci vode od 24. minute nakon što je Chalobah postigao pogodak koji je potvrđen nakon nešto dužeg čekanja iz VAR sobe.

Mogao je Chelsea i ranije do vodstva. Na samom otvaranju utakmice imao je dobru šansu koja nije pretvorena u pogodak.

Jackson je imao šansu, šutirao je i savladao Vitarija, no jedan igraš Spursa izbacio je loptu s gol linije.

Cole Palmer se nalazio na drugoj strani i očigledno nije očekivao takav rasplet situacije, nije bio spreman za loptu koja mu je došla, te se nije dobro postavio i promašio je prazan gol s nekoliko metara.

Oglasi

Pogledajte šta nije pogodio igrač čija se vrijednost procjenjuje na 55 miliona eura.

Jackson je također bio malo sebičan. Palmer je trčao sam na drugoj strani i bio u boljoj poziciji, ali nije odmah dobio loptu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, ako iko ima kredita da ovo promaši u Chelseaju onda je to Cole Palmer. Postigao je 25 golova ove sezone uz 13 asistencija računajući sva takmičenja i to na 43 nastupa.

Zaista je jedna svijetla tačka Chelseaja koji igra novu sezonu za zaborav i upitno je da li će izboriti plasman na evropsku scenu. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi