Carlo Ancelotti je danas izgovorio riječi koje zanimaju svakog navijača Dinama i nisu obećavajuće!

Na Maksimiru se nadaju čudu

Carlo Ancelotti je danas izgovorio riječi koje zanimaju svakog navijača Dinama i nisu obećavajuće!

Admin Čaušević

Proteklih dana se počelo šuškati o povratku Luke Modrića u Dinamo, a danas iz Madrida stižu riječi koje zanimaju praktično svaku pristalicu Modrih i naravno tiču se najboljeg hrvatskog igrača ikada.

Za početak, od povratka Luke Modrića na Maksimir nema ništa. Najavili su iz Dinama pokušaj dovođenja na zimu, međutim sve je postalo pusti san.

Uoči starta Lige prvaka o Modriću je govorio Carlo Ancelotti i svojim riječima je potvrdio da Real još uvijek ne može bez legendarnog Vatrenog.

Trofejni Italijan je istakao da su odnosi sa Modrićem i više nego dobri bez obzira što osvajač Zlatne lopte ne igra kao inače.

Kraljevi u pohod na osvajanje Lige prvaka kreću utakmicom protiv Union Berlina, a Modrić će biti starter što je jasan znak da se na njega i dalje računa.

''S Modrićem je sve u redu. Razgovaram s njim, kao i s ostalim igračima. Naš odnos je fenomenalan", rekao je Ancelotti te dodao:

Oglasi

"Nekad se dogodi da ne igra kao prije, ali ljudski odnosi će uvijek biti fantastični. Sutra će biti u startnih 11.'"

Ove izjave se svakako neće dopasti dopasti navijačima Dinama koji su barem nekoliko dana živjeli san o povratku Modrića na mjesto gdje je sve počelo.

Hrvat je u svakom dosadašnjem meču La Lige počeo sa sa klupe izuzev duela protiv Getafea kada je bio starter, ali i kapiten.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Kad su se pojavile glasine da bi Modrić mogao u Dinamo, odmah se oglasila i ugledna Marca sa viješću da 38-godišnjak namjerava karijeru završiti u Realu.

Bio je Modrić ovog ljeta na velikom iskušenju zbog astronomskih ponuda iz Saudijske Arabije. Prilikom produživanja ugovora s Realom nije ni pitao kolika mu je plata što dovoljno govori koliko mu je prirastao srcu najglamurozniji klub današnjice.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar1989
Navijac sam Reala ali ima li drugih vijesti osim vezano za real
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi