Bh. navijači se okupljaju u Torinu uz rigorozne kontrole italijanske policije

Zmajevi će imati veliku podršku

Bh. navijači se okupljaju u Torinu uz rigorozne kontrole italijanske policije

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Torinu igra protiv Italije utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi su prije tri dana doživjeli neočekivan poraz na gostovanju protiv Finske (2:0), te sigurno u današnjem meču žele popraviti utisak iz utakmice koja se igrala u Tampereu.

Međutim, jasno je da je Italije ogroman favorit večeras, a u subotu su kao gosti lagano dobili Grčku sa 3:0. No, u našem taboru vjeruju da Zmajevi mogu izboriti dobar rezultat.

Baš kao i uvijek bh. reprezentativci će imati veliku podršku s tribina, a na ulicama Torina već se mogu vidjeti navijači s zastavama naše domovine.

Ekspedicija portala SportSport.ba zabilježila je nekoliko fotografija naših navijača koji se lagano okupljaju u Torino. Očekuje se da će Zmajevi večeras imati veliku podršku na stadionu Juventusa.

Treba dodati da italijanska policija vrši detaljnu kontrolu naših navijača na mjestu okupljanja kako bi se izbjegli svi mogući eventualni incidenti.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjećamo, utakmica između Italije i Bosne i Hercegovine igra se večeras od 20:45 sati.

Top Komentari

DeleteTheElite
Koga boli kurac za ovom reprezentacijom. Nisu protiv Finske 6 kilometara svi zajedno pretrcali a tako ce biti i veceras. Epilog utakmice 4:0 i nekoliko fasnica na bubrezima ovih gariba od karabinjerskih pendreka
0 5
Chupy
Zalosni ali realno, nakon 4 kola. Italija 12 Finska 9 Grcka 7 BiH 4 boda. Da igraju oni koji trebaju igrati i da se igra srcem a ne kurcem za drzavu, nakon 4 kola realnost je trebala biti da imamo 9 bodova. Onakvu Grcku je trebalo pregazit 3 razlike, a Fince lagano 2 razlike dobiti gore. Ali da se igra srcem a ne kurcem i da igraju oni koji trebaju igrati!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi