4

Komentari (4)

DOKTOR_GAZ_
NE tako cesto, ali DESI SE da neki MALI KLUB iznenadi VELIKANA..neki dan je Viljareal iznenadio Barsu, EMPOLI Juventusa, nocas je AR567AL to uradio VELIKANU FORRESTU..ako ovako nastavi, AR567AL je skoro pa siguran u TOP6..
Mel_Glupson
Jos je nisi prebolio magarac ...haha pišaj kuravu ..nije ti cojk kriv sto ju je zguzio.. i nije taj neki navijac arsenala ..povremeno prati topnike ..ona je kriva što voli belegiju hahaha
DamirS
Ne tako često, ali se ipak desi da dr. Guzija popije svoje tablete i ne komentariše članak o Arsenalu. No, večeras ipak nije popio lijekove pa se natovario da ostavi svoj (po običaju) glupavi komentar.
topnik1980
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti