Luda glava i miljenik navijača Real Madrida: Pogledajte kako je Antonio Rudiger proslavio pobjedu

Jedan od junaka meča

Luda glava i miljenik navijača Real Madrida: Pogledajte kako je Antonio Rudiger proslavio pobjedu

Eldar Ganibegović

Real Madrid se plasirao u finale Lige prvaka, a Antonio Rudiger je to proslavio zajedno s navijačima.

U revanš utakmici polufinala Lige prvaka sinoć su se u Madridu sastali Real Madrid i Bayern. Domaći tim je slavio s 2:1 i ukupno s 4:3 prošao u finale.

Osim Joselua koji je postigao golove u 88. i 90. minuti i poljskih sudija, jedan od junaka utakmice bio je i Antonio Rudiger, defanzivac koji je asistirao za drugi pogodak Kraljeva.

Prisjetit ćemo se da je Nijemac i u četvrtfinalu bio junak kada je postigao odlučujući penal u raspucavanju protiv Manchester Cityja, te je jedan od najvažnijih igrača u timu Carla Ancelottija.

Osim toga, Antonio Rudiger poznat je kao dežurni zabavljač i dosta opuštena osoba što se vidjelo i sinoć nakon utakmice na Bernabeuu.

Naime, Antonio Rudiger se autom zaputio sa stadiona ka svom domu, a na ulici je bio veliki broj navijača Kraljevskog kluba i on je zajedno s njima proslavio pobjedu.

Oglasi

Zaustavio je automobil, navijači su ga okružili, neki su držali i piće na haubi njegovog vozila, pjevali su u glas, a Rudiger je i trubio. 

Video je objavila Marca, a pogledajte kako je sve to izgledalo na ulicama glavnog grada Španije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Antonio Rudiger će tako imati priliku da osvoji Ligu prvaka, drugu u svojoj karijeri, nakon što je ušati pehar podigao 2021. godine u dresu londonskog Chelseaja.

Finale je na rasporedu 1. juna na Wembleyju u Londonu. Protivnik Reala biti će Borussia Dortmund, a utakmica počinje u 21:00. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676741915
Junak utakmice je pomocni sudija
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi