Specijali Meridiana pomjeraju granice: Fenomenalna kvota na autogol Srbije u grupnoj fazi Eura

Specijali Meridiana pomjeraju granice: Fenomenalna kvota na autogol Srbije u grupnoj fazi Eura

Sponzorski tekst

Srbija će večeras od 21h odigrati prvi meč na Evropskom prvenstvu nakon 24 godine, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti, najraznovrsniju ponudu i ogroman broj različitih specijala.

Ako još nisi dio Meridian ekipe, registruj se odmah da start bude jak!

Samo tokom trajanja Evropskog prvenstva, igračima koji se registruju preko OVOG linka Meridianbet poklanja specijalan BONUS DOBRODOŠLICE u vrijednosti od čak 100 KM - 25 KM bonusa za sportsko klađenje i 210 besplatnih spinova – i dodatni gratis, 10 free rundi na Lucky’s 6.

Registruj se OVDJE

SRBIJA – ENGLESKA – 1 (7.80) X (4.40) 2 (1.50)

Reprezentacija Srbije je izborila nastup na Evropskom prvenstvu u fudbalu prvi put nakon 24 godine i na startu turnira tim Dragana Stojkovića Piksija čeka okršaj protiv Engleske koja je na papiru najveći favorit da podigne pehar prvi put u svojoj istoriji. 

Srbija je imala dosta problema u kvalifikacijama zbog čega je selektor Stojković često bio na meti kritika javnosti, ali sam odlazak na Euro je veliki uspjeh i utakmica protiv Engleske će u velikoj mjeri odrediti dalji tok turnira. Svaki pozitivan rezultat bi “Orlovima” širom otvorio vrata nokaut faze.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, kao i najveći broj različitih specijala za Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Ukoliko vjerujete da znate koji će biti krajnji domet Srbije na Evropskom prvenstvu, u Meridianu se možete kladiti na to u kojoj fazi će “Orlovi” biti eliminisani, a kvote su sljedeće:

  • Grupna faza – 2.25
  • Osmina finala – 2.20
  • Četvrtfinale – 6.50
  • Polufinale – 15.00
  • Poraz u finalu – 35.00
  • Srbija će osvojiti Euro – 100.00

Pored faze eliminacije možete prognozirati i minimalnu fazu do koje će Srbija stići, pa je tako npr. kvota 4.30 da će “Orlovi” igrati četvrtfinale, 10.00 polufinale, a čak 25.00 da ćemo Aleksandra Mitrovića i saigrače gledati u meču za trofej 14. jula u Berlinu.

Srbija je pod vođstvom selektora Stojkovića često znala da ima probleme u odbrani i nerijetko su igrali utakmice na veliki broj golova. 

Ako mislite da će jedan od tri meča Srbije u grupi C biti upravo onaj sa najviše pogodaka u ovoj grupi, kvote su sljedeće:

  • Meč Srbija-Engleska će biti sa najviše golova u grupi C – 4.50
  • Meč Slovenija-Srbija će biti sa najviše golova u grupi C – 6.00
  • Meč Danska-Srbija će biti sa najviše golova u grupi C – 5.00

U Meridianu možete da se kladite i da će neka reprezentacija završiti na boljoj poziciji u grupi od one druge, pa je tako kvota 2.30 da će Srbija biti ispred Danske, a 1.65 da će “Orlovi” u grupi C ostaviti Sloveniju iza sebe. Ako mislite da je moguće veliko iznenađenje i da će Engleska ostati iza Srbije na tabeli, kvota je više nego primamljivih 4.70.

Još jedna od zanimljivih opcija za klađenje je i to koliko bodova će Srbija osvojiti u grupnoj fazi. U opticaju su svi bodovi od 0 do 9, ka i opcije 3+, 4+ i 5+. 

Kvota da će Srbija osvojiti tačno tri boda u grupi je 4.00, a identično se “plaća” opklada da će “Orlovi” skupiti i jedan bod više (4). Na igru 4+ boda koeficijent je 2.00, dok se 3+ bodova nudi po kvoti 1.40. Za one optimističnije, kvota je 3.50 na to da će Srbija imati 5+ bodova u grupi, a 7.00 da će nakon tri utakmice u grupi C imati tačno šest bodova.

Na skoro identičan način možete da prognozirate i broj postignutih golova Srbije u grupi C. Npr. na igru 0-3 gola Srbije u grupnoj fazi kvota je 1.80, dok je na 4+ koeficijent 2.05. Ako mislite da će Srbija postići najmanje pet golova u grupi, kvota je visokih 3.50.

Jedan od mnogobrojnih specijala je i prognoziranje koliko će autogolova postići neka reprezentacija u grupnoj fazi na Euru. Granica na Srbiju u Meridianu je 0.5, a igra više se nudi po fantastičnoj kvoti 4.70. Na isti način možete prognozirati i broj žutih kartona “Orlova” u prva tri meča na turniru, a granica je 5.5. Kvota je 1.75 na više, odnosno 1.95 na manje.

Na raspolaganju igračima Meridiana je i na kojem mjestu će u grupi završiti bilo koja reprezentacija na Evropskom prvenstvu, a kvote su sljedeće kada se radi o Srbiji:

  • Srbija završava na prvom mjestu grupe C – 10.00
  • Srbija završava na drugom mjestu grupe C – 4.00
  • Srbija završava na trećem mjestu grupe C – 2.70
  • Srbija završava na četvrtom mjestu grupe C – 3.00

Prije okršaja između Srbije i Engleske, u grupi C će snage odmjeriti još Slovenija-Danska, a na papiru je favorit skandinavska reprezentacija pošto je kvota na dvojku izazovnih 1.75.

Na programu je još jedan meč i to onaj između Poljske i Holandije koji otvara dan od 15h. Favorit je Holandija sa kvotom 1.65, iks se nudi po 4.10, a pobjeda Poljske po kvoti 5.60.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, u junu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima poklanja 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.