Dvije pobjede zlatnih odbojkaša i 'doček' himne Srbije za primjer
Fantastična scena iz Sarajeva

Ovo je Sarajevo, ovo je Bosna i Hercegovina

Dvije pobjede zlatnih odbojkaša i 'doček' himne Srbije za primjer

Midhat Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci lagano je došla do druge pobjede u Zlatnoj ligi nacija koja se igra u Sarajevo. Savladana je Srbija s 3:0 (25:12, 25:11, 25:21).

Selekcija Bosne i Hercegovine jako je krenula u odbranu titule u Zlatnoj ligi nacija. Lagano su zabilježene dvije pobjede protiv selekcija Hrvatske i Srbije.

Naši susjedi bili su poprilično lagani zalogaji za zlatne odbojkaše. Zabilježene su dvije uvjerljive pobjede, no Sarajevo i Bosna i Hercegovina još su jednom pokazali kako se dočekuju susjedi.

Himna Srbije u glavnom gradu Bosne i Hercegovine dočekana je aplauzima, nije se čuo apsolutno nijedan zvižduk i ovo je pravi primjer kako se treba postupati.

Pogledajte kako je himna Srbije 'Bože pravde' dočekana u Sarajevu

Bh. odbojkaši su apsolutni favoriti za osvajanje i ovog izdanja Zlatne lige nacija, a novi izazovi kreću već danas.

Od 11 sati protivnik naše selekcije je Poljska, a od 16 sati slijedi utakmica s Njemačkom.

Top Komentari

GradSoli
Tako je u Tuzli bilo kad je U21 igrala pa i dan danas nas pljuju zbog toga i nazivaju cetnicima, vjerovatno to se smije samo u SA i tad je to veeelika vijest
1 0
BAJSJECAR1977
A politicari?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi