Orlić deklasirao Kaskadu
Ostala još samo jedna utakmica

U završnici play offa za prvaka

Orlić deklasirao Kaskadu

M. Maksimović

U drugoj utamici završnog turnira, play offa za prvaka BiH, ekipa Orlića je deklasirala Kaskadu iz Gračanice sa visokih 9:2.

U prvom dijelu Kaskada je držala kakav takav zaostatak za ekipom orlića koja u nastavku stiže do ubjedljive pobjede.Tri gola je postigao Janjić, jedan manje Suković, dok su po jedan dodali Mulaahmetović, Blažić, Kurto i Arnautović. Jedina dva gola za Kaskadu su postigli Dizdarević i Topčagić. Pobjednik iz duela ekipa Orlića i Doboja postat će prvak BiH u malom fudbalu. Kaskada je ovim porazom završila svoj nastup na turniru, na kojem je u dvije utakmicee ostvarila dva ubjedljiva poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.