Matan: Rezultat u prijateljskim susretima nije u prvom planu

Matan: Rezultat u prijateljskim susretima nije u prvom planu

O. Lekić

Jučer se u hotelu „Park“ u Vogošći okupila futsal reprezentacija BiH koja će odigrati dvije prijateljske utakmice sa selekcijom Francuske.

„Poslije dužeg vremena smo se okupili. Zakazali smo prijateljske mečeve sa Francuskom, a narednog mjeseca ćemo igrati sa Makedonijom. Imamo pet novih igrača u odnosu na prethodne kvalifikacije i cilj nam je da vidimo imaju li potencijala i da li ćemo moći na njih da računamo u narednom kvalifikacionom ciklusu. Niko nije otpisan, ima tu još igrača koji nisu pozvani za dvomeč sa Francuskom, ali koje pratimo i računamo na njih. Rezultat u ovim susretima neće biti u prvom planu. Bitno nam je da svi dobiju priliku da se nametnu“, rekao je selektor Boro Matan.

Prvi meč BiH-Francuska na programu je 28. oktobra u 18 sati u dvorani „Ramiz Salčin“ u Sarajevu, a drugi dan poslije u 18 sati u Vogošći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.