Bh. futsaleri spremni i motivisani: "Znamo šta nam znači meč sa Gruzijom"

Čeka nas važan meč

Bh. futsaleri spremni i motivisani: "Znamo šta nam znači meč sa Gruzijom"

Samir Mlaćo
Futsal reprezentativci Bosne i Hercegovine su jutros u dvorani Martini Plaza u Groningenu odradili još jedan trening.

Ono što najviše raduje stručni štab je da su svi igrači spremni, da nema povreda i da sve protiče prema planu i programu.

Sutra su na rasporedu službene medijske aktivnosti bh. tima uoči utakmice sa Gruzijom. Press konferencija je zakazana za 16:10 sati, a trening će početi u 16:30.

O očekivanjima pred meč govorili su trener Nijaz Mulahmetović i reprezentativac Nermin Kahvedžić.

“Trening oporavka je protekao u dobrom raspoloženju. Protiv Španije smo utakmicu odradili bez gubitaka, osim rezultatskog. Nije bilo povreda i kartona, to smo priželjkivali, a sada kompletni dočekujemo meč. Očekujemo borbenu utakmicu, znamo koliko nam znači, to je ustvari četvrtfinale“, kazao je Mulahmetović.

Optimista je bio i Kahvedžić.

“Španiji smo poklonili tri – četiri gola, ali šta je tu je, idemo dalje. Gruzija je kvalitetna, znamo da nam je ta utakmica najznačanija“.

Top Komentari

Viper20
Imal igdje prijenos
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije