Zlatan je samo slušao šta Hasbulla priča, a onda je proradio balkanski gen: "Prijatelju moj, slušaj"

Gostovali u emisiji zajedno

Zlatan je samo slušao šta Hasbulla priča, a onda je proradio balkanski gen: "Prijatelju moj, slušaj"

Eldar Ganibegović

Zlatan Ibrahimović i Hasbulla Magomedov. Svaki legenda na svoj način, a zajedno su se sastali i napravili show.

Internet senzacija, Hasbulla Magomedov, posljednjih godina je upoznao neka od najvećih faca iz svijeta sporta. Stigao je red i na Zlatana Ibrahimovića.

Šveđanin bh. porijekla i Hasbulla sastali su se u martu mjesecu u Saudijskoj Arabiji gdje je nastalo nekoliko snimaka koji su i danas viralni na društvenim mrežama.

Na jednom od njih Magomedov dijeli biznis savjete. Omaleni Hasbulla pošteno je nasmijao Zlatana Ibrahimovića.

Naime, on je istakao kako voli da kupuje skupe automobile i onda ih prodaje jeftinije. Izrazio je želju i da ljudima prodaje kurseve o tome.

U Zlatanu Ibrahimoviću je tada proradio balkanski "šverc" gen. Iako se nasmijao, odgovorio mu je vrlo logično: "Kupi jeftino i prodaj skuplje."

Oglasi

"Prijatelju moj, mi trebamo uzeti biznis lekcije od tebe", našalio se Ibrahimović.

Inače, iako je poprilično simpatičan Hasbulla je ponekad živa vatra, a vrlo često se zna naći na drugoj strani zakona i to zbog prebrze vožnje.

Tako je ovaj 21-godišnjak uhapšen početkom februara zato što je divljao za volanom zajedno sa svojim prijateljima te mu policija nije progledala kroz prste.

Top Komentari

user1714819960
Ma de, čega je on legenda?
1 0
coach_Vedo
Čega je to taj patuljak legenda? I zašto bi mu murja progledavala kroz prste ako divlja sa autom po gradu? Vi danas, samoprpzvani novinarčići, trebate preodgoj. Uh kako bih vas ja sve do jednoga propustio kroz moje prste!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi