Rođeni otac ismijava Erlinga Haalanda nakon izbacivanja iz kluba: Nije grad za tebe...

Alf Inge sinu jasno poručio

Rođeni otac ismijava Erlinga Haalanda nakon izbacivanja iz kluba: Nije grad za tebe...

Midhat Šljivak

Napadač Borussije iz Dortmunda Erling Haaland sinoć je izbačen iz noćnog kluba u Norveškoj.

Iako je velika zvijezda, to nije previše uzbudilo izbacivača koji je Haalanda istjerao napolje, a napadač Borussije je pokušao da se obračuna s njim.

Srećom, prijatelji su bili smireniji i odveli su Erlinga na drugu stranu, te je spriječen veći sukob.

Nakon što se pojavio video Erlingovog izbacivanja iz kluba, njegov otac Alf Inge Haaland ga je odlučio malo i isprovocirati.

"Hajde Erling, vrati se na posao. Nije za tebe noćni život u velikom gradu", poručio je otac i također nekadašnji poznati fudbaler.

Dao mu je itekako pametan savjet.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Cuj rodzeni otac...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti