Dok ga djevojka šalje na sedmo nebo, on hladan kao špricer: Nabraja idealnih 11 voljenog velikana!

Scena je postala viralna

Dok ga djevojka šalje na sedmo nebo, on hladan kao špricer: Nabraja idealnih 11 voljenog velikana!

Admin Čaušević

Rijetki su muškarci koji ne vole fudbal. Mnogi su totalni zaljubljenici u svoje klubove bez kojih ne mogu čak i dok su u klinču sa svojom partnericom. Tako je jedna scena iz Španije postala viralna.

Real Madrid je jedan od najvećih klubova na svijetu. Los Blancosi su popularni u svakom kraju planete i teško je reći tačan broj fanova Kraljevskog kluba.

Koliko su pojedinici zapravo zaluđeni Realom potvrdila je jedna scena iz reality programa "Ostrvo iskušenja" u Španiji. Scena je za kratko vrijeme postala viralna.

Naime, dok je jednog od učesnika djevojka zadovoljavala, on je odlučio da nabraja starnih 11 Reala kako bi se suzdržao od strasti.

"Courtois, Carvajal, Camavinga, Militao, Alaba, Kroos, Modrić, Vinicius, Rodrygo...", počeo je nabrajati izvjesni Alex pokušavajući ublažiti žar strasti odgovarajući na Gabrieline zahtjeve.

Oglasi

Inače, učesnica Gabriela i Alex su svoju vezu počeli nakon što je on odlučio da se osveti bivšoj djevojci za prevaru. Od tada atraktivna Španjolka se ne odvaja od njega.

Nije čudo da su mnogi muškarci zaluđeni Real Madridom, ali da voljeni klub koriste za gašenje strasti to je već novost.

Sa 116 osvojenih glavnih trofeja u klupskoj historiji Kraljevi slove za najdominatniji fudbalski klub na svijetu, a neke procjene govore da imaju oko 500 miliona navijača.

Real je oduvijek slovio za najpopularniji klub na svijetu, a posebnu ekspanziju je doživio u posljednjih 15-ak godina kada je osvojeno nevjerovatnih pet Liga prvaka.

Kroz historiju trag u dresu Kraljeva su ostavili i pojedini igrači sa naših prostora, svakako se najviše izdvaja Luka Modrić koji za Los Blancose nastupa od 2012. godine.

Zbog svega što je postigao u međuvremenu, uključujući i osvajanje Zlatne lopte, Hrvat se smatra istinskom legendom najglamuroznijeg fudbalskog kluba ikada.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Novinari,hebem vam sve po spisku...bez ove vjest moj život ne bi imao smisla...Hvala novinaru
2 0
USABIH
OVAKO NESTO DA SE PISE NA SPORTSKOM PIRTALU JE RUZNO... STA CE DJECA DA CITAJU ? KAKO SE EBE I SALJE NA 7 NEBO... ??? RAZMISLITE STA VI SIRITE OVDJE: SEX, PORNO, NASILJE, UBISTVA, ALKOHOL, DROGA ITD TO NIJE SPORT... SPORT JE: FUDBAL, GOL, DZEKO, MESSI, NBA, SKIJANJE, LIGE, HOKEJ ITD
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi