Perez organizovao Božićni prijem, Kroos iznenadio sve outfitom: Košta nerealnih 800 eura, ali...

Ugodno druženje

Perez organizovao Božićni prijem, Kroos iznenadio sve outfitom: Košta nerealnih 800 eura, ali...

Admin Čaušević

Kraj je godine što znači i organizovanje tradicionalnog Božićnog prijema. Tako je bilo veoma ugodno i veselo u Real Madridu gdje je druženje organizovao prvi čovjek kluba Florentino Perez.

Real Madrid je najglamurozniji klub na svijetu sa velikim brojem zvijezda u svim svojim kolektivima pa i nije iznenađenje što je posebna pažnja obraćena na to šta su obukli sportisti Kraljeva.

Na prijemu su se osim fudbalera A tima pojavili još košarkaši kao aktuelni prvaci Evrope te fudbalerke za koje Perez ima velike planove u narednim godinama.

I dok se Luka Modrić odlučio za standardnu svećanu varijantu u vidu košulje i sakao, Musa je odabrao crnu majicu kratkih rukava te je u prvi plan stavio ogrlicu s brojem 13.

Ipak, sve je odabirom svog outfita iznenadio Toni Kroos koji se na druženju pojavio u dukserici kamel boje čija je cijena paprena.

Naime, sjajni Nijemac se odlučio za Burberry duksericu koja košta vrtoglavih 800 eura. Nešto što običan čovjek sebi definitivno ne može sebi priuštiti.

Oglasi

Nijemac se pojavio u dukserici čija je cijena nevjerovatna

Tokom druženja je bilo očekivano veselo. Košarkaši Reala su prvi u Euroligi, dok se fudbaleri bore za vrh La Lige te su suvereno prošli u nokaut fauzu Lige prvaka.

Perez je iskoristio druženje da sa svakim članom kolektiva razmijeni nekoliko riječi, a izgleda nevjerovatno koliko sportisti cijene prvog čovjeka popularnih Kraljeva.

Inače, ostaje da se vidi da li će ovo Kroosu, ali i Modriću biti posljednji Božićni prijem kod Pereza pošto im ističe ugovor na kraju sezone. 

I dok bi Hrvat gotovo pa sigurno trebao napustiti svoj drugi dom, oko Nijemca vlada dosta dilema baš kao i prošle godine. Kroos je razmišljao o produženju saradnj ili kraju karijere. Na kraju je ipak ostao dio Reala.

Posljednjih dana se špekuliše i o njegovom povratku u reprezentaciju Njemačke za Evropsko prvenstvo, međutim taj scenarij je na dugom štapu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najčitanije iz kategorije