Rodila Balotelliju kćer, ali drugi i mnogo slavniji igrač joj je u srcu: "Bila sam luda za njim"

Raffaella Fico otkrila detalje

Rodila Balotelliju kćer, ali drugi i mnogo slavniji igrač joj je u srcu: "Bila sam luda za njim"

Edmir Škorić

Poznata manekenka Raffaela Fico je u emisiji "Storie di Donne" na Rai 2 govorila o svojim vezama sa slavnim fudbalerima.

Ova kovrdžava ljepotica poznata je po vezi sa Mariom Balotellijem i sa kontroverznim fudbalerom ima 11-godišnju kćer.

"Upoznala sam Balotellija u noćnom klubu, otišla sam tamo s njegovom sestrom koju sam ranije upoznala na 'Otoku slavnih'. Sestra mu je dala moj broj, onda smo počeli razgovarati, izašli smo zajedno i na kraju popodneva on je izvukao iz haube buket ruža iz auta", prisjeća se Raffaella i dodaje da Balotelli nije bio spreman da bude otac.

"On nije želio biti otac i tražio je od mene DNK test. Zašto? Možda zato što je bio premlad i malo pikantan, u početku mu se nije dalo biti otac".

"Ne zamjeram mu ništa, sve sam mu oprostila, jer iz naše veze rodila se naša kćerka i ona je moja velika ljubav. Bilo je izdaja, kad smo bili zajedno on je mene izdao... Varao me u više navrata, nabijao mi rogove u javnosti. Nisu se mogli ni sakriti. Oprostila sam mu jer sam bila jako zaljubljena... Balotelli je bio velika ljubav mog života", istaknula je.

Oglasi

Prije Balotellija, Italijanka je bila u vezi sa Cristianom Ronaldom.

"11 mjeseci sam bila ludo zaljubljena u njega. Bio je normalan, jednostavan i smiren dečko", rekla je Raffaella, koja je još dodala.

"Bila je to mala i intenzivna ljubavna priča. Imala sam 20 ili 21 godinu, bila sam na Sardiniji na jednom događaju i tom prilikom mi je prišao, počeo mi se udvarati i razmijenili smo brojeve. Tako je sve počelo".

Također je priznala da je tada njoj Portugalac bio nepoznat. "Nisam ni znala ko je on. Bila sam sa svojim agentom koji mi je rekao: 'Vidiš koga imaš' i pitala sam ga ko je on, a on mi je rekao da je jedan od najboljih fudbalera na svijetu".

Top Komentari

SactownCali
Rukomet baraz Portugal vs BiH danas ni rijeci nema, bitno je da ovu drzavu ignirisete sto vise, da sto manje znademo sta se desava u nasoj drzavi u sportu kad BiH igra itd u svakom sportu... a bitno je ko je kome rodio bebu, skim spavao, koje koga zvao, prikazao se, 39.ima, itd itd itd cija je Baba umrla... u Kninu..., jel ste vi zuta stamps ili bosansko hercegovacki portal ???? VAS DOBRO PLACA VAICO I DODIK KAO I COVIC DA STO VISE PISETE O SRBIJ I HRVATSKOJ A STO MANJE O BOSNI I HERCEGOVINI
1 0
BigBosnianBoss
Jadovi jadni sta nas boli briga za nekom tamo kuravom,??!!Ugl.zavrseno poluvrijeme solidna igra nasih reprezentativaca,Marijan u svom stilu prenosi,gost komentator Tahirovic,prenos na FACE TV.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi