Odbila je Playboy, ali i gomilu nemoralnih ponuda: Fokusirana sam na sport...

Alicia je jedna od najljepših sportiskinja

Odbila je Playboy, ali i gomilu nemoralnih ponuda: Fokusirana sam na sport...

Midhat Šljivak

Atraktivna njemačka atletičarka Alicia Schmidt postala je velika zvijezda Instagrama.

Ova 21-godišnjakinja je 'preko noći' napravila haos zbog svog izgleda, a iz dana u dan sve je više ljudi prati. Trenutno je na 800.000 pratitelja, no to donosi i dosta negativnih stvari.

Priznala je atraktivna Njemica kako ima dosta nemoralnih ponuda.

"Dolazi mi dosta nemoralnih ponuda u privatnim porukama. Nekada mi je to smiješno, ali ne zamaram se previše s tim".

Odbila je i ponudu Playboyja da se fotografiše gola.

"Fokusirana sam na sport i to želim da bude svima jasno. Postoje hiljade drugih djevojaka na Instagramu koje izgledaju veoma dobro, ali nemaju toliko pratitelja. Uz dobar izgled morate dati još nešto interesantno. Za mene je to atletika", poručila je Alicia.

Aliciji sada cilj da ode na Olimpijske igre u Tokiju naredne godine, a ako se tamo nađe, njena popularnost će sasvim sigurno biti još veća.

Top Komentari

dinass
Dok se ti ovako slikas pojavices se i gola negdje samo ti nisu ponudili dovoljno kesa
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.