Neymar nema milosti: Brazilac pred saigračima brutalno ponizio bivšeg momka svoje djevojke

Ni kriv, ni dužan

Neymar nema milosti: Brazilac pred saigračima brutalno ponizio bivšeg momka svoje djevojke

Midhat Šljivak
Teme:

Zvijezda PSG-a Neymar jednostavno nema milosti.

Brazilac je u vezi sa kolumbijskom pjevačicom Natalijom Barulich.

Brazilski fudbaler je odlučio da se maksimalno poigrava sa bivšim momkom svoje djevojke, pjevačem Malumom. Odlučio je da ga isprovocira tako što je nakon utakmice sa RB Leipzigom pjevao njegovu pjesmu, a ostatak ekipe mu je pljeskao.

Očigledno je bilo da je ovaj video snimljen baš za njega, a on je u muci izbrisao profile na društvenim mrežama.

Ni kriv, a ni dužan postao je predmet ismijavanja.

Top Komentari

nightcry
fudbaleri i skupe prostitutke - rim je propao kad je spao na "hl**** i igara", a 21 vijek kad mu dodaš "i online tračeva" ("hl****, fudbalera i tračeva")
1 0
Babuka1
Hahahahahahah izbrisali ljudima komentare, raja ih skontala da ne znaju engleski, prevela im tekst i oni im komentare izbrisuuu, ma daaaaaaaaaj
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti