Razvela se zvijezda od 80 miliona: Prvo je pretuče, pa mu rodi djecu, sada je ostavi radi druge

Konačno mu se pojavio i otac

Razvela se zvijezda od 80 miliona: Prvo je pretuče, pa mu rodi djecu, sada je ostavi radi druge

Admin Čaušević

Dosta turbulentna je sedmica iza igrača od kojeg se mnogo očekuje na predstojećem Svjetskom prvenstvu. Saznao je prve informacije o svom ocu nakon 18 godina, zatim se rastao od dugogodišnje partnerice, a sada već navodno ima drugu djevojku.

Najblistavijem braku u Bundesligi došao je kraj. Najskuplje pojačanje u historiji Bayerna se razvelo od svoje supruge nakon poprilično turbulentnog braka koji je trajao pet godina.

Lucas Hernandez kojeg su Bavarci platili 80 miliona eura više nije u braku sa devet godina starijom Amelijom Lllorente, tvrde njemački mediji. Tačan razlog nije poznat, ali spominje se druga djevojka.

Navodno 26-godišnji defanzivac koji se našao na spisku putnika Francuske za Katar u svom iznajmeljnom stanu već živi sa novom partnericom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-ptR6SqVqG/?hl=en[/instagram]

Razvod je izgleda najniža moguća tačka za vezu koja je ozbiljnu krizu imala na proljeće 2017. godine kada je Hernandez u alkoholisanom stanju pretukao Ameliju, koja također nije ostala dužna.

Oglasi

Sud im je tada naredio 31 dan dobrotvornog rada, dok je Hernandezu uvedena i zabrana prilaska svojoj partnerici. Poslije toga su se pomirili i vjenčali.

Ipak, kako je fudbaler prekršio sudsku presudu Hernadez je osuđen na šest mjeseci zatvorske kazne, ali je nakon žalbenog postupka prilikom čega je Amelija svjedočila u korist svog muža fudbaler Bayerna oslobođen.

Na kraju je morao platiti novčanu kaznu od 96.000 eura te je dobio uslovnu kaznu od četiri godine. U međuvremenu dobili su dvoje djece i čilino se da im ruže počinju cvjetati.

Međutim, vrijeme je pokazalo da njihova veza neće imati sretni završetak jer je na kraju sve okončano rastankom, a Hernandez je svoju sreću već pronašao u zagrljaju druge.

Inače, Lucas je brat blizanac Milanovog beka Thea Hernandeza. Za svog oca Jeana Francoisa nisu čuli 18 godina, a proteklih dana se pojavila vijest da se on nalazi na Tajlandu, ali ima zabranjen prilazak svojims sinovima iako redovno prati njihove utakmice.

Lucas je 2018. godine bio jedan od stubova Trikolora kada je osvojeno Svjetsko prvensto u Rusiji, pa se u Francuskoj nadaju da posljednja dešavanja neće utjecati na njegovu koncentraciju na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi