Ima se, može se: Zmaj se počastio moćnim automobilom
Nogometaši su poznati kao ljubitelji automobila, a kad su u pitanju "limeni ljubimci" se ne štedi (Foto: EPA)

"Dobrodošao u porodicu"

Ima se, može se: Zmaj se počastio moćnim automobilom

Svima je poznato da nogometaši vole da svoj novac troše na različite stvari, ali većinom njihovo bogatstvo ide na automobile.

Imun na skupe četverotočkače nije ni povremeni reprezentativac BiH Anel Hadžić. Kako je u junu dobio u Videotonu novi ugovor, znatno bogatiji, odlučio je Hadžić sada da se počasti sa Porsche Panamerom čija se vrijednost procjenjuje na skoro 100.000 KM.

Dosad je Hadžić pretežno bio zaljubljenik u Audijeve modele, najprije je vozio S5, no sada je očito odlučio da svoje povjerenje pokloni renomiranom brendu iz Stuttgarta.

"Dobrodošao u porodicu", napisao je Hadžić na Instagramu. 

U nastavku pogledajte kako izgleda Hadžićev novi ljubimac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti